fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
La Regidoria de Joventut organitza un mercat de 2a mà i intercanvi -Joventut- 23/05/2014

El proper 25 de maig es realitzarà un Mercat d'Intercanvi i segona mà al pati del Casal de Joves. Aquesta activitat està organitzada des de la Regidoria de Joventut i Ciutadania de l'Ajuntament de Ripollet amb els joves del Casal interessats en fer aquesta proposta i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient. En aquest mercat es podran intercanviar llibres, contes, música, roba complements, mobles petits, eines, objectes de la llar, bijuteria, joguines, material electrònic. Tot allò que estigui en bon estat i que penseu que podeu canviar per algun estri que necessiteu.

La Regidoria de Joventut organitza un mercat de 2a mà i intercanvi -Imatge 1-

El mercat d'intercanvi s'iniciarà a les 10 hores quan els participants començaran a exposar els materials a intercanviar en les taules que estaran disposades amb aquesta finalitat. L'Associació Ripollet Natura, que actualment gestiona la Casa Natura realitzarà una taller on es podran realitzar moneders, bijuteria i complements amb retalls de roba vella i d'altres residus. Aquest taller que amenitzarà la jornada donarà també un caràcter educatiu a l'esdeveniment. Per participar al mercat d'intercanvi cal fer la sol·licitud a joventut@ripollet.cat.

Els mercats d'intercanvi permeten conèixer una estratègia de reducció de residus i promouen hàbits de consum més sostenibles ja que ens plantegen allargar la vida d'objectes útils que ja no es necessiten i obtenir-ne d'altres que ens poden ser d'utilitat. Aquest tipus d'activitats serveixen també per visualitzar la gran quantitat d'objectes que podem acumular i que poden esdevenir residus que caldrà gestionar amb processos de gran dificultat i cost. Aquests mercats promouen canvis en els hàbits de consum i fomenten el civisme i la ciutadania responsable. Aquest tipus d'activitat volen fomentar la convivència entre els veïns i veïnes de Ripollet, la solidaritat i les bones relacions ciutadanes.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal