fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 15 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Ripollet compta ja amb un equip portàtil per realitzar mesures del nivell de camp electromagnètic -Medi Ambient- 16/05/2014

Fins a final d'any, l'Ajuntament de Ripollet disposa d'un equip portàtil per mesurar el nivell de camp electromagnètic tant a diferents emplaçaments públics del municipi com també a domicilis particulars. Aquests aparells mesuren, entre d'altres, les ones de telefonia mòbil. Ja l'any 2009, en aquest mateix projecte, es va impulsar la instal·lació d'equip fixos de mesura als municipis. En aquell moment l'Ajuntament també es va adherir i Ripollet compta amb un equip instal·lat i en funcionament al parc d'Antoni Gaudí.

Ripollet compta ja amb un equip portàtil per realitzar mesures del nivell de camp electromagnètic -Imatge 1-

Tots els nivells mesurats amb aquest equip es podran consultar directament al web de la Governança Radioelèctrica, on també es poden consultar els nivells mesurats pels més de 300 equips de monitoratge fixos instal·lats a 184 municipis de Catalunya. També s'hi pot trobar informació sobre què són els camps electromagnètics, com funcionen els sistemes de radiocomunicació (en especial, la telefonia mòbil), quina és la normativa vigent i quins són els principals estudis internacionals que avaluen la possible relació entre exposició a camps electromagnètics i salut.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal