fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 28 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Arriba la 19a edició de la Milla Urbana -Esport- 24/04/2014

El proper 10 de maig es disputarà la XIX edició de la Milla Urbana de Ripollet - Memorial Juan Suárez. Aquesta prova, organitzada pel Ripollet Unió Atlètica amb la col·laboració del Patronat Municipal d'Esports i l'Ajuntament de Ripollet, sortirà des de la rambla Sant Jordi, a partir de les 18.30h.Per participar a la Milla només cal formalitzar la inscripció a la web del PAME www.pame-ripollet.org abans del dimecres 7 de maig.

Arriba la 19a edició de la Milla Urbana -Imatge 1-

A les 18.30 hores començaran a disputar-se les diferents curses, començant per les nenes més petites, i finalitzant sobre les 20.20 hores amb la cursa absoluta masculina, on els atletes més ràpids volaran sobre l'asfalt per aconseguir la victòria. Tot i que la Milla és una prova majoritàriament per a atletes federats, també hi ha l'opció de participar a la modalitat Open, oberta a atletes i aficionats no federats. Aquesta és una constant en les proves que s'organitzen a Ripollet, ja que tant el cros, com la cursa de Festa Major són curses on els no federats troben cabuda. Una vegada finalitzin les curses es farà la cerimònia de lliurament medalles als tres primers classificats de cada categoria. Per últim, i com ja es tradició als últims anys, l'organització sortejarà entre tots els participants un pernil.

Aquesta competició, tot i tenir 19 anys d'història, va deixar de celebrar-se durant uns anys. Aprofitant la celebració del 25è aniversari del club al 2007, es va reprendre la seva celebració i des de llavors, és una prova fixa al calendari de molts atletes i aficionats a l'atletisme de la vila de Ripollet.

La Milla és una de les diverses proves atlètiques que es disputen a Ripollet, juntament amb el cros del mes de gener, la jornada en pista al març, i la cursa de Festa Major a l'agost. Tota aquesta programació de curses demostren la gran tradició atlètica de la nostra població. A més, aquesta Milla és especialment vistosa per al públic ja que es disputa al centre mateix de la nostra Vila i té un recorregut fàcil d'anada i tornada per la Rambla Sant Jordi, fet que permet en tot moment veure als participants.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal