fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 20 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Contes al parc: Un conte de veritat -Medi Ambient- 09/04/2013

El passat diumenge, 7 d'abril, es va fer l'activitat "Contes al parc: un conte de veritat", inclosa en el cicle d'activitats en família que s'està desenvolupant al parc dels Pinetons, que pertany a la Xarxa de Parcs Metropolitans. Aquest programa està organitzat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Ripollet en col·laboració amb l'Agrupació Ripollet Natura.

Contes al parc: Un conte de veritat -Imatge 1-
El programa té com a objectiu la difusió dels valors més importants dels parcs d'aquesta Xarxa, i és per això que hi ha diversos parcs metropolitans que compten amb programacions similars a aquesta. Es tracta de la segona edició d'aquest cicle donada la bona acollida que va tenir el curs passat. La programació sencera d'aquest i d'altres programes es pot consultar a la web de l'Àrea Metropolitana www.amb.cat/web/mmamb/parcs. El conte del dia 7 va aplegar una quarantena de persones, famílies amb nens i nenes de curta edat.

En una primera part a la Casa Natura, un personatge, una noia viatgera, va explicar la història de la seva ciutat, tota grisa, que no tenia colors. Diferents titelles, personatges que havia trobat en el seu viatge, la van poder ajudar a trobar una solució, descobrint que a totes les ciutats hi ha éssers vius que pertanyen a la natura urbana i que les fan ben boniques i les omplen de colors. En el seu bagul màgic hi guardava alguns: marietes, nius d'ocells i fins i tot una serp. A continuació, tots els assistents es van traslladar al parc dels Pinetons on van poder comprovar que era certa la història, que a Ripollet també hi ha molta natura per descobrir, per exemple en aquest gran parc. Allà van poder plantar llavors de gespa que tothom es va emportar com a regal per omplir de color també les seves cases.

El públic va valorar molt positivament aquesta activitat i es va mostrar molt engrescat per participar-ne en d'altres. La propera activitat d'aquest programa al parc dels Pinetons serà el dia 11 de maig, d'11 a 13h i tractarà sobre consum responsable. Com és habitual, estarà adreçada a tots els públics i, en aquesta ocasió, estarà impartida en aquesta ocasió per personal de l'Àrea Metropolitana. És per això que, en aquest cas, per obtenir més informació cal adreçar-se a: Àrea Metropolitana de Barcelona. Tel. 93 223 51 51. ambinfo@amb.cat. Ripollet, 9 d'abril de 2013.

F.R.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal