fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El Club de Futbol Ripollet tanca amb la presentació d'un llibre els actes de l'aniversari -Esport- 24/11/2012

El passat dissabte, 24 de novembre, el Club de Futbol Ripollet va presentar al Centre Cultural 90 anys del Club de Futbol Ripollet. El llibre recull la història del club en imatges, retalls de diari, anècdotes i testimonis de totes les èpoques. L'acte va comptar amb la participació d'un centenar de persones, amics i socis del club i autoritats locals: l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo; el regidor d'Esports, Xavier Peñarando i els regidors Joan Fandos i Ferran Tornel. A la presentació van intervenir Ignasi Soler, sotspresident del club i Andrés Cárceles, autor de l'obra.

El Club de Futbol Ripollet tanca amb la presentació d'un llibre els actes de l'aniversari -Imatge 1-El Club de Futbol Ripollet tanca amb la presentació d'un llibre els actes de l'aniversari -Imatge 2-

Els membres del club van destacar la importància per a un poble de tenir clubs gairebé centenaris com el CF Ripollet i van destacar el treball artruista dels homes i dones que n'han format part. Per la seva part, Andrés Cárceles va explicar que "escriure aquest llibre és la culminació de la seva carrera esportiva" i que és un regal que volia deixar a les tres generacions de persones que han format part del club. Per la seva part, Ignasi Solé, va manifestar que "aquest llibre és una manera de recordar la història que ha tingut el club, ja que una part del futur de l'entitat ve determinada pel seu passat". Solé va insistir que una part molt important del treball de l'entitat ara ha de ser mantenir l'escola del club, "com a transmissor d'uns valors molt concrets, especialment als nens i nenes".

Les autoritats locals també van felicitar al club per aquesta iniciativa. Xavier Peñarando va afirmar que "aquest és un document que no només parla de la història del CF Ripollet sinó de tot el poble". Finalment, l'alcalde va tancar l'acte remarcant la importància de "mantenir viva i en memòria de tots la història de les entitats del municipi" i va declarar que "l'Ajuntament seguirà donant suport econòmic als clubs perquè, en el cas del Ripollet, són 300 del poble que cada any passen per la seva escola de futbol i per mantenir unes bones instal·lacions esportives".

F.R.

Escolteu l'entrevista realitzada a l'autor a l'Info setmanal de Ripollet Ràdio del 23-11-12.



Continguts relacionats amb aquest:
- L'Info de la setmana: 23 de novembre de 2012 [Notícies]
AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal