fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 26 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Medi Ambient
Més d'una vintena de persones aprenen com fer un hort urbà -Medi Ambient- 31/10/2012

El passat dimecres, 24 d'octubre, va tenir lloc el taller pràctic d'horticultura ecològica urbana, que donava continuïtat als actes de l'Agenda de Tardor que un any més ha programat la Regidoria de Medi Ambient i la Casa Natura. Un total de 23 persones es van aplegar a la Casa Natura per participar en aquest taller impartit per Mario Jiménez, tècnic de l'empresa Jardinet, encarregada del manteniment d'alguns espais verds del municipi, com ara la Casa Natura i el seu hort escolar.

Més d'una vintena de persones aprenen com fer un hort urbà -Imatge 1-

Els participants es van mostrar molt satisfets de poder aprendre una sèrie de consells i recomanacions per instal·lar un petit hort al balcó, terrassa, pati o jardí de casa seva. Entre d'altres es van mostrar els recipients més adients, el tipus de substrat, el reg, les espècies adequades a cada temporada, el calendari lunar o com resoldre les plagues que ens puguin afectar.

Els continguts del taller van ser tractats des de la perspectiva ecològica que contempla no fer servir productes químics, ni tractaments agressius a la terra; així com l'ús de plantes medicinals o l'associació d'espècies que puguin ajudar-se. L'activitat va finalitzar amb una visita a l'hort escolar de la Casa Natura on es van poder observar de manera pràctica molts dels conceptes explicats.

La proper activitat de l'Agenda de Tardor tindrà lloc al parc dels Pinetons i serà el taller de fongs i bolets. Aquesta activitat serà el dia 11 de novembre, d'11 a 13 hores, a la zona de plantacions d'oliveres propera a les barbacoes. Com en altres casos, requereix inscripció prèvia a: casadenatura@gmail.com o al telèfon 93 5865856. Recordem que l'activitat és gratuïta, però les places són limitades.

R.H.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal