fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 de juliol de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
El dissenyador ripolletenc Arnau Jorba guanya el concurs de moda Futur Adlib 2021 -Societat- 14/06/2021

La seva creació Boogie Wonderland, fruit de més de 1000 hores de treball, convenç al jurat del certamen eivissenc

L'emoció va emergir en el ripolletenc Arnau Jorba i Mira quan el jurat del concurs de moda Futur Adlib d'Eivissa va anunciar que la seva proposta Boogie Wonderland guanyava l'edició d'enguany. El Far de Ses Coves Blanques de Sant Antoni de Portmany i una destacada representació de la societat pitiüsa van ser els testimonis que la creativitat, les hores de feina, la constància i creure en allò que es desitja és l'únic camí per assolir-ho.

El dissenyador ripolletenc Arnau Jorba guanya el concurs de moda Futur Adlib 2021 -Imatge 1-

Arnau Jorba va rebre el premi del concurs de mans del president del Consell Insular d'Eivissa, Vicent Marí. El jurat, presidit per Elio Rafael Berenguer Berhanyer, va valorar en la peça aspectes com la creativitat, l'originalitat, la inspiració, la qualitat de la confecció, la complexitat, els acabats, l'harmonia, la cohesió i la valoració del resultat final en relació amb la temàtica del concurs.

El dissenyador ripolletenc va explicar a la premsa que «guanyar és com un somni». Sis finalistes van presentar les seves creacions a Sant Antoni, amb unes produccions «molt destacades, originals i de gran qualitat» i en un ambient de «germanor entre creadores i creadors». Arnau Jorba creu que concursos com el Futur Adlib són necessaris perquè les noves fornades de creadores i creadors de moda puguin fer camí. Format a l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Balears de Mallorca i amb estudis a Brussel·les anuncia que «invertiré el premi en les meves properes creacions perquè vull seguir dissenyant».

La peça Boogie Wonderland d'Arnau Jorba i Mira, de 23 anys, fa honor a la cançó del mateix nom. Està inspirada en la dècada en què es va originar la moda Adlib Eivissa, els anys setanta, amb l'arribada dels hippies a l'illa. També rep influència de la subcultura disc, tenint present alguns vestidors de Diana Ross o Donna Summer. La peça és un wrap dress, estil que va adquirir la seva màxima popularitat en la dècada, amb mànigues acampanades i una cua de 50 centímetres, cenyit a la cintura amb un cinturó. De talla 38 oversized, està cobert de tires prisades i tenyides a mà creant un estampat psicodèlic. El folre del vestit està tenyit creant un estampat característic de la subcultura hippie, realitzant un dibuix en forma d'espiral.

NdPAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal