fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Educació
Els millors treballs de recerca dels instituts ripolletencs, reconeguts -Educació- 07/06/2021

El passat 26 de maig els Serveis Educatius del Vallès Occidental VI van fer el seu acte de reconeixement dels millors treballs de recerca de Batxillerat dels alumnes dels instituts de Ripollet, Santa Perpètua de Mogoda i Montcada i Reixac, per segon any consecutiu en format telemàtic per la pandèmia de COVID-19. Un total de 18 treballs, 6 dels quals ripolletencs, van ser els escollits.

Els millors treballs de recerca dels instituts ripolletencs, reconeguts -Imatge 1-

Els treballs ripolletencs premiats van ser Anatomia Patològica. Descobrint l'especialitat i analitzant dos casos de Gala Romero Morente i Clàudia Fegan Cifuentes i El moviment sindical a Catalunya a final del franquisme d'Aleix Juárez Martínez i Emma Castañé Martín, de l'Institut Palau Ausit; Monogàmia: és una construcció social? de Mariam-Cire Bah Diallo i La invasió invisible d'Antonio Morón Aguilera i Adrián Lara Pedrero, de l'Institut Lluís Companys, i La cara oculta de les indústries càrniques de Noèlia Moreno Escobar i La física a l'institut Can Mas: Ones acústiques i partícules extraterrestres de Pau Serrano Barbero, Oriol López Teruel i Pol Hidalgo Ribera, de l'Institut Can Mas.

Els regidors d'Educació dels tres ajuntaments, al pròleg de la publicació que recull els diversos treballs, destaquen que els treballs "són una excel·lent evidència de l'enfocament i l'esforç de tota la comunitat educativa". L'alcalde de Ripollet, a l'acte de reconeixement, va voler posar en valor també que "la feina feta aquest any, per la situació viscuda, té el doble de valor i de mèrit".

JPLAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal