fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 16 de juliol de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Ripollet participa a la sessió ciutadana per a repensar la carretera N-150 -Urbanisme- 02/03/2021

Aquest dimecres, 3 de març, l'Àrea Metropolitana de Barcelona organitza una sessió adreçada a la ciutadania per a col·laborar en la redacció d'un pla que determinarà les accions concretes per a transformar i integrar la carretera nacional 150, entre Montcada i Reixac, Cerdanyola, Ripollet i Barberà del Vallès. Aquestes accions servirán perquè la carretera nacional es converteixi en una avinguda metropolitana i un espai de trobada local. El projecte està inclòs en el programa europeu URBACT, amb l'AMB liderant la xarxa RiConnect que té per objectiu repensar, transformar i integrar les infraestructures de mobilitat per connectar persones, barris, ciutats i espais naturals.

Ripollet participa a la sessió ciutadana per a repensar la carretera N-150 -Imatge 1-

És en el marc d'aquest programa que l'AMB ha triat l'àmbit al voltant de la N-150 entre Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Ripollet i Barberà del Vallès. Aquesta via és una de les avingudes metropolitanes que proposa el Pla Director Urbanístic en el seu document d'Avanç de Pla. L'objectiu del programa URBACT és redactar un Pla d'Acció Integrat que s'haurà de desenvolupar amb la participació de tots els agents involucrats en el territori i haurà de determinar accions concretes per a la transformació i integració de la via per a què aquesta passi de carretera nacional a avinguda metropolitana i espai de trobada local.

La sessió participativa es durà a terme el dimecres, 3 de març, de 18.30 a 20 h, via telemàtica. Les persones que estiguin interessades a participar han d'omplir un formulari en aquest enllaç a la web de l'AMB.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal