fons degradat blanc
ripollet.cat
Dilluns, 21 de juny de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Es reparteix més d'un centenar de llibres entre els centres educatius de Ripollet -Cultura- 12/02/2021

La Biblioteca ha preparat 15 lots de 10 llibres que es repartiran a escoles bressol, centres de primària i instituts.

Es reparteix més d'un centenar de llibres entre els centres educatius de Ripollet -Imatge 1-
En les pròximes setmanes, l'Ajuntament repartirà més d'un centenar de llibres als centres escolars de Ripollet, amb l'objectiu d'ampliar els recursos educatius dedicats a la promoció de la lectura i a incrementar l'hàbit lector entre la infància del nostre municipi. La Biblioteca pública ha fet un total de 15 lots amb una acurada tria d'obres de ficció, coneixements, clàssics i obres de nova publicació. Aquesta iniciativa vol remarcar la lectura com a eina essencial de desenvolupament en la infància i en l'àmbit educatiu.

Els llibres i la lectura van tenir un paper fonamental al llarg del confinament com a element d'acompanyament, d'evasió, de lleure i de distracció. Però el consistori també vol destacar el poder de la lectura per a crear vincles, per a proporcionar informació i coneixement nou, per a inspirar, per ajudar a desenvolupar la creativitat i la imaginació. En definitiva, es tracta de reconèixer el valor de la lectura i els llibres per fer-nos viure i fer-nos créixer.

Amb aquest tipus d'accions, la Biblioteca segueix treballant per al foment de la lectura. L'any 2018 es va presentar un recurs amb el Centre de Recursos Pedagògics per a treballar la filosofia a les aules; l'any passat la presentació de la Maleta Lila va servir per entregar a totes les escoles el llibre de 'Contes de bona nit per a nenes rebels'. Aquest any, amb la inviabilitat de dur a terme alguna acció presencial, s'ha optat per repartir aquests lots directament a les escoles.
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal