fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 de juliol de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
Situació greu al Vallès, amb 600 casos diaris de COVID-19 de mitjana -Sanitat- 18/01/2021

El darrer informe de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, amb data 15 de gener, qualifica de "greu" la situació epidemiològica de la comarca després de les vacances de Nadal, especialment al Vallès Occidental Est, on s'inclou Ripollet. L'informe alerta que en les últimes setmanes la incidència al Vallès s'ha triplicat, amb pràcticament tots els municipis per sobre dels 100 casos per cada 100.000 habitants, que indica risc alt, i alguns per sobre de 300, situant-se en nivells de risc extrem. A Ripollet, del 7 al 13 de gener, es van detectar un total de 83 casos positius, amb una incidència de 214,7 casos per cada 100.000 habitants i un risc de rebrot de 441,4. En general, al Vallès, s'han notificat una mitjana de 600 casos diaris.

Situació greu al Vallès, amb 600 casos diaris de COVID-19 de mitjana -Imatge 1-

Quant al nombre d'hospitalitzacions, aquesta segona setmana de gener s'han registrat 177 hospitalitzacions i 47 ingressos a l'UCI, però es preveu una tendència ascendent més acusada les següents setmanes, atenent l'augment de la incidència de casos.
Pel que fa a la incidència per edats, l'Agència de Salut Pública destaca que el grup de joves d'entre 18 i 24 anys, tot i no ser el grup en què més proves diagnòstiques s'han realitzat, és el que presenta una positivitat significativament més elevada que la mitjana.

Quant a la incidència als centres educatius, segons dades de Traçacovid del Departament d'Educació, a Ripollet, el dia d'avui, hi ha 6 dels 21 centres amb grups confinats. En total, hi ha 8 grups confinats, que afecta prop de 200 persones, entre personal docent i alumnes. Durant els darrers 7 dies el nombre de positius detectat ha estat de 17.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal