fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 14 de juliol de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El CB Ripollet i la Biblioteca muntaran una exposició de llibres de bàsquet -Esport- 18/01/2021

Dins els actes del 90è aniversari del CB Ripollet, el club de bàsquet ha anunciat l'organització d'una exposició dedicada als llibres de bàsquet, el pròxim mes d'abril, en col·laboració amb la Biblioteca de Ripollet. L'objectiu és incrementar el fons de llibres dedicats a l'esport de la cistella. És per això que el club ha començat a fer una crida a través de les seves xarxes socials per aconseguir referències bibliogràfiques relacionades amb es bàsquet, com ara llibres de biografies d'esportistes, sobre tècniques, etc. que es faran arribar a la biblioteca per a la preparació de la mostra.

El CB Ripollet i la Biblioteca muntaran una exposició de llibres de bàsquet -Imatge 1-

La presidenta del CB Ripollet, Núria Gorina, agraeix a la Biblioteca de Ripollet la «bona recepció i col·laboració» amb la proposta del club. Anima a totes les persones afeccionades al bàsquet i als esports del poble perquè facin les seves propostes de llibres per incrementar el fons de la biblioteca de la ciutat.

Ara fa 15 anys es va editar el llibre Club Bàsquet Ripollet, Evolució històrica. Dades i imatges. 1931-2006, d'Ernest Boquet i Modest Serra. Un llibre referent per qui vulgui conèixer la història del bàsquet al poble i que forma part de la col·lecció local de la Biblioteca de Ripollet. El CB Ripollet, un club fundat el 1931 El Club Bàsquet Ripollet, un dels clubs de bàsquet més antics de Catalunya i d'Espanya, es va fundar l'any 1931. El 1932 entrà a formar part de la Federació Catalana de Bàsquet on només hi havia inscrits 22 clubs. Inicià les seves actuacions oficials jugant a tercera categoria, però la temporada 1933-1934 ja va pujar a segona.

Xarxes socials del CB Ripollet

FOTO
1931. L'equip iniciador del Bàsquet Club Ripollet - primer nom del @cbripollet - el formaven Joan Creus, Antoni Teixell, Manel Mogas, Victorí Segura i Joaquim Altimira.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal