fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 19 de maig de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
Ajornat l'inici dels cursos de natació anuals i trimestrals -Esport- 24/11/2020

Les darreres mesures contra la COVID-19, entre elles el tancament del Poliesportiu Municipal, han fet prendre la decisió d'ajornar els cursos de natació anuals i trimestrals que havien de començar durant aquest mes. Així, a partir de dimecres 25 de novembre i fins el proper 11 de desembre, s'obre novament un període d'inscripció per a totes aquelles persones que estiguin interessades i no van inscriure's anteriorment. Els grups que s'han mantingut i que, per tant, ara s'ofereixen, són els que han tingut més demanda. 

Ajornat l'inici dels cursos de natació anuals i trimestrals -Imatge 1-Ajornat l'inici dels cursos de natació anuals i trimestrals -Imatge 2-Ajornat l'inici dels cursos de natació anuals i trimestrals -Imatge 3-

Pel que fa als cursos trimestrals, l'inici del curs està previst l'11 de gener. Quant a la preinscripció, caldrà descarregar el formulari de la pàgina web d'Esports i enviar-lo degudament omplert a esports@ripollet.cat. En cas d'haver fet la preinscripció anteriorment, des del Departament d'Esports es posaran en contacte per tal de confirmar si encara s'està interessat en la plaça o alliberar-la. La publicació de les llistes definitives d'admesos serà el 18 de desembre.

El cursos anuals de natació també s'iniciaran l'11 de gener, sempre que la situació sanitària actual ho permeti. Caldrà seguir el mateix procediment que els trimestrals: omplir el formulari de la pàgina web d'Esports i enviar-lo a esports@ripollet.cat. El 18 de desembre es publicarà la llista d'admesos. En cas d'haver fet la inscripció prèviament, no caldrà tornar-la a fer.

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos al telèfon: 936 929 752.

NdPAGENDA

Club de lectura ChickLit: "El guardián", de Nicholas Sparks

Jugatecambiental Massot: "A la recerca d'aimals! Bioblitz metropolità"

Jugatecambiental Pinetons: "Qui viu al parc? Bioblitz metropolità"

Matriculació escoleta de música de la Societat Coral "El Vallès"

Nits de Música: Història del cinema musical nord-americà (54a sessió)
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal