fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Policia local
SOM Ripollet presenta a Melodi López com a candidata a l'alcaldia de Ripollet -Policia local- 05/04/2019

Melodi López, veïna del barri de Maragall, és la candidata a l'alcaldia per part de l'agrupació SOM Ripollet. López té un grau d'infermeria per la Universitat Internacional de Catalunya i dos màsters, un d'Infermeria Quirúrgica i Anestèsia i un altre d'Investigació amb l'Institut Català d'Oncologia. La jove de 26 anys s'estrena en política a Ripollet per donar veu al seu barri i "a altres barris oblidats i a la gent que ningú escolta".

SOM Ripollet presenta a Melodi López com a candidata a l'alcaldia de Ripollet -Imatge 1-SOM Ripollet presenta a Melodi López com a candidata a l'alcaldia de Ripollet -Imatge 2-

En roda de premsa, ha volgut remarcar que SOM és l'únic partit amb una dona com a cap de llista. A més, López ha afegit que volen "facilitar l'accés a la cultura, potenciar les activitats juvenils, millorar la neteja de la via pública, fer estudis tècnics de les escoles, reformar edificis municipals, millorar les instal·lacions esportives, agilitzar i assistir tràmits burocràtics, donar recursos als col·lectius necessitats i facilitar el registre d'incidències".

L'agrupació també ha anunciat que Santos Gómez, exregidor del govern de Decidim, anirà de segon de llista. Gómez ha declarat que "SOM neix d'un desengany, d'un partit que havia de fer moltes coses i que no les ha fet" i s'ha mostrat dolgut per haver treballat molt durant la seva etapa al govern, mentre que "el govern municipal no ha fet res durant el mandat i ara a quatre mesos s'aixeca tot el poble". També ha volgut deixar clar que "aparquem nacionalismes, la nostra guerra real està al que passa a Ripollet".

La candidata López ha acabat la presentació recordant que el partit és "apolític" i que donaran suport "a propostes bones per al poble sense importar del partit de qui siguin".

A.B.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal