fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 18 de juliol de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Joventut
S'inicia el Projecte Singulars per a fomentar les vocacions de la indústria 4.0 entre els joves -Joventut- 23/01/2019

El Patronat Municipal d'Ocupaciˇ inicia el Projecte Singulars, dirigit a persones joves d'entre 16 i 29 anys inscrites en garantia juvenil i al SOC, com a demandants d'ocupaciˇ o millora de l'ocupabilitat. L'objectiu d'aquest projecte, sota l'esl˛gan 'Transforma el teu futur', Ús fomentar les vocacions de la ind˙stria 4.0 entre la poblaciˇ jove del territori, contemplant diferents nivells d'especialitzaciˇ i formaciˇ. El pr˛xim dimarts, 29 de gener, a les 11 h, es realitzarÓ al PMO una sessiˇ informativa dirigida a les persones interessades.

S'inicia el Projecte Singulars per a fomentar les vocacions de la indústria 4.0 entre els joves -Imatge 1-

L'Ajuntament de Ripollet porta a terme aquest projecte en coordinaciˇ amb el Consell Comarcal del VallŔs Occidental i dins d'una xarxa comarcal formada per altres ajuntaments i entitats, com Ús el cas dels Ajuntaments de Montcada i Reixac, Badia i PolinyÓ, o la Universitat Aut˛noma de Barcelona.

Orientaciˇ, formaciˇ i inserciˇ
Entre les actuacions previstes es contemplen accions d'orientaciˇ, acompanyament a la recerca de feina i inserciˇ, visites a empreses i entitats i 200 hores de formaciˇ (2 mesos) amb 80 hores de prÓctiques (1 mes) en ind˙stria alimentÓria, tŔxtil, logÝstica, rob˛tica, ind˙stria 4.0 i economia circular. Hi ha sis tipus de formacions professionals amb prÓctiques a empreses, que comenšaran el mes d'abril. Un cop finalitzada, l'acompanyament a la inserciˇ s'allargarÓ fins al mes de desembre.

Aquest projecte estÓ subvencionat pel Servei P˙blic d'Ocupaciˇ de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupaciˇ Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

Les persones interessades poden contactar amb el Patronat Municipal d'Ocupaciˇ (Tel. 935 807 642 l'adreša electr˛nica lgimenez@ripollet.cat).

NP/A.B.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal