fons degradat blanc
ripollet.cat
Diumenge, 3 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
L'Ajuntament programa nous tallers per a gent gran -Drets Socials- 14/01/2019

Des del Departament de Serveis Socials, i en el marc del programa 'Gent gran, Gent activa', l'Ajuntament ha programat diverses accions formatives dirigides a persones majors de 60 anys. Així, ja s'ha obert la llista d'inscripció per als tallers d'informàtica i el pròxim 28 de gener s'obrirà la dels tallers de memòria. Ambdós tallers es realitzaran a les instal·lacions del Casal d'avis.
L'Ajuntament programa nous tallers per a gent gran -Imatge 1-L'Ajuntament programa nous tallers per a gent gran -Imatge 2-L'Ajuntament programa nous tallers per a gent gran -Imatge 3-
Als tallers d'informàtica, a banda d'aprendre les nocions bàsiques per a iniciar-se en el món de la informàtica, també es treballen temes com internet i fotografia, xarxes socials, processador de textos i mòbil i tauleta. Es tracta d'afavorir l'accés de les persones grans a les noves tecnologies. El taller de memòria, per la seva banda, és fonamentalment preventiu, amb exercicis on es treballen l'atenció, la concentració i la lògica.

Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a les Oficines de Drets Socials, al c. de Can Masachs, 18-20, 1a planta o al telèfon 93 504 60 07. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h.

Millores al Casal d'Avis i nous serveis
Serveis Socials ha realitzat recentment algunes millores al Casal d'Avis, com és la renovació de tots els ordinadors de l'aula d'informàtica, així com la compra de 250 noves cadires. ament preveu que pròximament es pugui procedir a la substitució de l'ascensor de l'edifici. Quan al serveis, el mes de febrer està previst que entrin en funcionament els serveis de perruqueria femenina i masculina, recentment licitats. El concurs de podologia va quedar desert.
DdPAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal