fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Drets Socials
Ripollet celebra el Dia Internacional de la Gent Gran amb una mostra d'entitats -Drets Socials- 28/09/2018

L'Ajuntament de Ripollet, amb la col·laboració de diverses associacions i col·lectius que treballen amb gent gran o que estan formades per persones grans, ha organitzat el pròxim dissabte, 29 de setembre, una mostra d'entitats per tal de celebrar el Dia Internacional de la Gent Gran, que se celebra cada 1 d'octubre. Amb aquest acte també es dóna inici a les activitats del programa 'Gent Gran, Gent Activa', que organitza el Departament de Serveis Socials i Gent gran pel curs 2018/2019.

Ripollet celebra el Dia Internacional de la Gent Gran amb una mostra d'entitats -Imatge 1-
El Dia Internacional de la Gent Gran és una jornada de caràcter festiu i reivindicatiu, proclamat l'any 1990 per l'Assemblea General de Nacions Unides. L'objectiu és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d'interès d'arreu del món, a més de difondre una imatge més positiva de l'envelliment.

Des de l'Ajuntament de Ripollet s'ha organitzat un acte commemoratiu, que tindrà lloc el dissabte 29 de setembre, a les 10.30 h a la Sala d'actes del Centre Cultural, on diverses entitats donaran a conèixer la seva activitat, a través d'una petita mostra. Es tracta de les següents entitats:

- Associació de Jubilats i pensionistes de Ripollet: recital literari a càrrec del grup de 'Tertúlia literària'.
- Associació Amics de la Gent Gran: participació de testimonis de l'entitat que parlaran de la seva experiència.
- Associació Jaume Tuset: recital de poesia a càrrec de membres de l'entitat. v - Fundació Catalònia: participació del grup de percussió.
- Centre de Dia Can Vargas: projecció d'un audiovisual sobre les seves activitats i lectura de textos a càrrec de dos usuaris.
Aquesta diada representa també una oportunitat per conscienciar la societat sobre l'estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta, així com per promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i saviesa.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal