fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 18 de maig de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple municipal de maig -Plens- 28/05/2021

El Ple municipal ordinari del mes de maig va aprovar tots els punts d'acord presentats a l'ordre del dia, així com els que van entrar per urgència a la junta de portaveus. El primer punt va ser la permanència de l'Ajuntament de Ripollet al Sistema central d'adquisicions de béns i serveis, una permanència que té com a objectiu agilitzar l'accés a la contractació i el subministrament d'aquests béns i serveis. Va ser aprovat per unanimitat. També va rebre el suport de totes les forces del plenari el la segona pròrroga del contracte administratiu de serveis d'atenció domiciliària, amb l'abstenció particular del regidor del PSC Luis Tirado per qüestions d'incompatibilitat. L'alcalde de Ripollet, José María Osuna, va anunciar que s'està treballant en el nou contracte i que esperen "poder donar notícies aviat al respecte".

Acords del Ple municipal de maig -Imatge 1-

Al Ple es van debatre tres punts més que van entrar per urgència: es va aprovar la modificació de les dedicacions d'alguns regidors del Govern municipal: Les regidores Pilar Castillejo i Txell Caler tindran una dedicació exclusiva, mentre que Oriol Mor redueix la dedicació al 75%. La regidora Andrea Guijarro agumenta la dedicació fins al 75%. Va aprovar-se amb el vot favorable de Decidim i el regidor no adscrit Eugeni Montanuy, l'abstenció de SOM i Ciutadans i el vot contrari del PSC. El portaveu socialista, Luis Tirado, va mostrar-se molt crític amb el canvi a mitja legislatura, qualificant-lo de "manca d'ètica per part d'aquests regidors" i criticant el cost que tindrà per l'Ajuntament l'augment de les retribucions. L'alcalde va defensar el canvi argumentant que "l'increment de les dedicacions suposarà un guany per a tota la ciutat".

També per urgència es van aprovar la suspensió de llicències d'obres, rehabilitació, enderroc, instal·lació o ampliació d'activitat relatives a les cases de jocs i apostes a Ripollet, un punt que va rebre el suport unànime del Ple, així com també va rebre la unanimitat l'aprovació inicial del reglament municipal de prestacions socials de caràcter econòmic.

La moció, presentada per Ciutadans, contrària a la instal·lació de nous peatges a autopistes i autovies de l'Estat després de la seva liberalització, va ser tombada, al rebre només el vot favorable de C's i el regidor no adscrit, mentre que el PSC hi va votar en contra i Decidim i SOM s'hi van abstenir.

JPLAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal