fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 27 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Comunicació
El web ripollet.cat assoleix el 78% dels indicadors de transparència del Mapa Infoparticipa -Comunicació- 10/05/2021

El portal institucional ha passat de complir 16 a 41 dels 52 indicadors, segons l'informe de 2020 realitzat per la UAB.

El web municipal ripollet.cat ha aprovat amb un notable alt l'avaluaciˇ del grup de recerca Comunicaciˇ Sonora, EstratŔgica i TransparŔncia (ComSET) de la UAB, que elabora el Mapa Infoparticipa. El portal institucional ha passat de complir 16 dels 52 indicadors de transparŔncia el 2019, a obtenir un 78,88 %, amb un total de 41 indicadors positius.

El web ripollet.cat assoleix el 78% dels indicadors de transparència del Mapa Infoparticipa -Imatge 1-El web ripollet.cat assoleix el 78% dels indicadors de transparència del Mapa Infoparticipa -Imatge 2-

L'informe avalua la transparŔncia i la qualitat de la informaciˇ publicada als webs institucionals, en relaciˇ als representants polÝtics, a la gestiˇ dels recursos colĚlectius i econ˛mics, a la informaciˇ sobre el municipi i a les eines de participaciˇ ciutadana.

L'informe tambÚ contÚ la relaciˇ d'ajuntaments, consells comarcals i diputacions que han assolit el Segell Inforparticipa 2020 en la vuitena ediciˇ pels Ajuntaments, sisena pels Consells Comarcals i cinquena per les Diputacions. L'acte de lliurament dels segells, que l'han obtingut 121 del 947 ajuntaments de Catalunya; onze consells comarcals, entre ells el del VallŔs Occidental, i tres diputacions, tindrÓ lloc aquesta tarda a la UAB.

Aquesta bona notÝcia arriba poc abans de la posada en marxa de la nova web municipal ripollet.cat, amb la que l'Ajuntament seguirÓ treballant per assolir la totalitat dels indicadors de transparŔncia.

JPLAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal