fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada formarà 500 persones nouvingudes -Societat- 01/03/2021

L'entitat ha rebut una subvenciˇ de la Generalitat per fer 47 cursos en lÝnia en el marc del programa de Primera Acollida.

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada podrÓ formar fins a 500 persones estrangeres en temÓtiques clau per a la seva inserciˇ en la societat catalana com la llengua catalana o el coneixement de l'entorn. El projecte, que es durÓ a terme de gener a octubre, estÓ finanšat per les 'Subvencions lluita contra l'exclusiˇ social i la desigualtat arran de la COVID-19' de la Generalitat de Catalunya i es coordinarÓ conjuntament amb els departaments d'acollida dels tres consistoris.

Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada formarà 500 persones nouvingudes -Imatge 1-

En total, es tracta de gairebÚ una cinquantena de cursos en lÝnia que facilitaran l'arrelament i la inserciˇ a la societat de les persones nouvingudes. Tanmateix, el projecte tambÚ oferirÓ assessorament laboral i capacitaciˇ digital. En resum, es tracta d'una formaciˇ reglada i reconeguda que permetrÓ que les i els participants aconsegueixin el 'Certificat de Primera Acollida', un tÝtol necessari per promoure l'autonomia de les persones immigrades, refugiades i retornades facilitant que aquestes puguin viure i treballar a Catalunya generant igualtat d'oportunitats entre la ciutadania.

Les persones interessades poden adrešar-se als Departaments d'Acollida del seu Ajuntament o a la Creu Roja (marta.reche@creuroja.org) o 93 691 61 61.

NdPAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal