fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
L'Ajuntament i els club esportius locals, junts contra l'LGTBI-fòbia en l'esport -Societat- 17/02/2021

Aquest divendres, 19 de febrer, es commemora el Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia en l'Esport i contra l'LGTBI-fòbia en el Futbol. Amb aquesta commemoració, l'Ajuntament, en col·laboració amb l'associacionisme esportiu local, vol refermar el seu compromís a favor de la igualtat de totes les persones i treballar conjuntament per eradicar les discriminacions i les agressions per motius d'orientació sexual que moltes vegades es donen als camps i pavellons; en definitiva, treballar conjuntament per eradicar l'LGTBI-fòbia en el món de l'esport. Amb motiu d'aquesta commemoració, vol donar difusió al manifest conjunt signat amb l'Observatori Contra l'Homofòbia.

L'Ajuntament i els club esportius locals, junts contra l'LGTBI-fòbia en l'esport -Imatge 1-

Des d'avui dimecres i fins la setmana vinent, restarà penjada al Poliesportiu la pancarta amb el lema 'Per un Ripollet lliure d'LGTBI-fòbia' amb la que l'Ajuntament ha convidat a les entitats esportives de Ripollet a que es facin una foto i la comparteixin a les seves xarxes socials i canals de comunicació, etiquetant @ajripollet. Conscients de la seva implicació, també es convida a que, a més del seu suport al Dia Internacional contra l'LGTBI-fòbia en l'Esport i en el Futbol, també comparteixin la tasca que realitzen en aquesta línia. "Sabem que comparteixen aquest compromís amb nosaltres i que treballen per educar i transmetre valors com el respecte i la tolerància des de la infància i l'esport base, perquè els nostres esportistes puguin desenvolupar la seva activitat amb seguretat i confiança", ha assegurat la regidora d'Esports, Andrea Guijarro.

El regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, ha explicat, per la seva part, que "volem trencar amb l'LGTBI-fòbia al món de l'esport, on el col·lectiu LGTBI sembla que no té cabuda, moltes vegades degut a la falta d'esportistes referents clarament fora de l'armari i visibles. Cal canviar això d'una vegada per totes, apostant per la visibilitat esportiva i no discriminatòria, desde l'esport base fins als mes veterans".

Des de l'Ajuntament també s'ha convidat a tots els clubs de futbol a participar al taller formatiu online i gratuït "LGTBI-fòbia al món del futbol", organitzat pel Consell Comarcal. Una formació que va dirigida a totes aquelles persones que desenvolupen tasques a les entitats de futbol i té com a finalitat conèixer els orígens de la discriminació per motius de gènere i oferir eines a les entitats esportives per aturar la LGTBI-fòbia.


Icona Fitxer PDF - 0,08 Mb - LGTBIfobia_esport_190221_Ripollet_manifest.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal