fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
El Ple Municipal aprova els Pressupostos 2021 -Plens- 21/12/2020

Els Pressupostos 2021 de l'Ajuntament de Ripollet van quedar aprovats pel Ple Municipal ordinari de desembre, celebrat el passat dijous per videoconferència, amb els vots favorables de Decidim, SOM Ripollet i el regidor no adscrit Eugeni Montanuy, i el vot contrari de PSC i Ciutadans. La primera tinenta d'alcalde i regidora d'Economia, Pilar Castillejo, va defensar que l'objectiu d'aquests pressupostos és "salvar les persones", a més de "salvar l'economia, també molt important". Els pressupostos per l'any 2021 ascendeixen a més de 40,5 milions d'euros, i contemplen la possibilitat d'augmentar els ingressos amb finançament supramunicipal i s'obre la possibilitat a demanar crèdits. Des de Ciutadans van lamentar la falta de contacte amb l'oposició, segons un Josep Gabarra que va considerar-lo "erroni en temps de dificultat". Per part del PSC, Luis Tirado va justificar la negativa també amb la falta de contacte del govern municipal amb l'oposició, "la primera vegada en sis anys que no es truca al principal partit de l'oposició per explicar les polítiques i voluntats de què es vol fer al municipi".

El Ple Municipal aprova els Pressupostos 2021 -Imatge 1-

El Ple va aprovar també la relació de llocs de treball i l'organigrama 2021, amb algunes modificacions respecte l'any anterior, amb els vots favorables de totes les forces excepte el contrari de C's i l'abstenció del PSC. Els comptes de 2019 es van aprovar amb l'abstenció de C's i el vot favorable de la resta. També es va aprovar, en aquest cas per unanimitat, l'inici de licitació del contracte mixt de concessió de la prestació del servei escolar de menjador de determinats centres educatius públics i de les escoles bressol municipals, i el servei de dinamització i monitoratge i de vetllador a migdia, que inclou millores com la presència d'una vetlladora a cada escola, el consum d'aliments ecològics i de proximitat i una baixada del preu a les escoles bressol.

Pel que fa a les mocions, es va aprovar per unanimitat la presentada per Ciutadans, que reclama al govern municipal defensar diferents mesures davant les administracions contra el polèmic Tribut Metropolità, així com la presentada pel regidor no adscrit Eugeni Montanuy, a proposta de la Plataforma per la Llengua, en defensa de la unitat de la llengua catalana. Va aprovar-se amb el suport de Decidim, el vot en contra de C's i l'abstenció del PSC.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal