fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Esport
El sector esportiu es manifesta dimecres a Barcelona -Esport- 10/11/2020

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, amb 69 federacions esportives catalanes, així com altres associacions i organitzacions del món esportiu català han convocat una conentració dimecres 11 de novembre a les 13 h a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, per demanar que es consideri l'esport com a servei essencial. Els convocants reivindiquen que l'esport "incideix directament en la millora de la salut, en l'educació i la formació i en la inclusió social". La convocatòria tindrà l'aforament reduït per reduir els riscos de contagi, amb una participació màxima de 1.400 persones que hauran de participar-hi amb mascareta. Hi haurà gel hidroalcohòlic i el terra estarà senyalitzat.

El sector esportiu es manifesta dimecres a Barcelona -Imatge 1-

Malgrat el sector esportiu representa un 2,1% del PIB català, l'impacte de la pandèmia ha afectat de ple els seus clubs, fins arribar al punt de perill de desaparició, en alguns casos. Les entitats convocants asseguren que "l'esport a Catalunya és segur", fet que ve avalat per les baixes xifres de contagis (un 0,28% a tot l'estat, segons estudis del Ministeri de Sanitat). Tots els clubs esportius, així com les instal·lacions esportives de tot tipus, es troben tancats a dia d'avui, excepte pels entrenaments i competició dels equips professionals o de competició d'àmbit estatal o internacional.

El manifest per demanar que l'esport sigui un servei essencial ha rebut, segons els convocants, més de 80.000 adhesions. La recollida de signatures es pot fer a través d'aquest enllaç. Diversos clubs i entitats de Ripollet ja han confirmat la seva participació a la concentració.

JPLAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal