fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
El nombre de positius de COVID-19 a Ripollet pateix una forta pujada la darrera setmana -Sanitat- 23/10/2020

El risc de rebrot no fa més que créixer i ja supera el 600, fent més necessari que mai que es respectin totes les mesures d'higiene i seguretat per frenar el contagi.

Segons un nou informe de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, en data 21 d'octubre, el nombre de casos positius de COVID19 detectats a Ripollet els darrers 7 dies era de 85, molt per sobre dels 49 detectats la setmana anterior i més del doble d'ara fa dues setmanes, amb 39 persones positives. La taxa d'incidència ha arribat als 219,8 positius per cada 100.000 habitants i el més preocupant és que el risc de rebrot se situa en 601,2. Davant d'aquestes dades, l'Ajuntament demana la col·laboració a tota la població per tal que es respectin en tot moment les restriccions en vigor, així com la resta de mesures d'higiene i seguretat per tal de frenar l'escalada de contagis.

El nombre de positius de COVID-19 a Ripollet pateix una forta pujada la darrera setmana -Imatge 1-

Pel que fa a la incidència a les escoles, segons el Traçacovid de la Generalitat de Catalunya, a dia d'avui hi ha un total de 9 grups confinats, i un total de 28 persones han donat positiu els darrers dies, entre personal docent i alumnes. Aquest confinament preventiu afecta a un total de 225 persones.

Pel que fa a les dades generals del Vallès, podem dir que la incidència augmenta a la majoria de municipis i destaca l'increment dels casos en els grups d'edat més grans i el d'ingressos hospitalaris. La taxa d'incidència al Vallès Occidental la última setmana és de 233,8 i el risc de rebrot del 594,2. Quant al nombre d'hospitalitzacions, el 20 d'octubre hi havia ingressades al Vallès 351 persones, 46 d'elles a la UCI.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal