fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 30 de novembre de 2023
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Ajuntament dona suport al sector de l'estètica -Economia- 23/10/2020

Aquest matí la regidora d'Empresa i Comerç, Txell Caler, s'ha reunit amb representats dels centres d'estètica i bellesa de Ripollet, afectades econòmicament per la COVID-19 i, especialment, després de l'entrada en vigor de les darreres mesures per contenir el coronavirus. Acompanyada de la UCR i del coordinador de l'àmbit de Desenvolupament Econòmic, Caler els ha traslladat el suport municipal, tot destacant el seu valor com a dones emprenedores i empresàries que generen ocupació al municipi. Es tracta, com ha explicat Caler, d'un col·lectiu molt feminitzat que després d'un confinament molt dur, i tot i aplicar totes les mesures de seguretat i protocols, sense que hi hagi hagut cap focus de contagi, han hagut de tornar a tancar.

L'Ajuntament dona suport al sector de l'estètica -Imatge 1-

La regidora d'Empresa i Comerç espera que un cop passin els 15 dies d'aplicació de les mesures establertes per la Generalitat, els centres d'estètica i bellesa puguin tornar a obrir amb normalitat. Les restriccions fan que aquests centres puguin realitzar la seva activitat comercial i d'assessorament, però no tractaments, donat que impliquen un contacte personal directe. 

Ajuts econòmics de la Generalitat
Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) s'articularà, en breu, una línia de subvencions de 40 milions d'euros, adreçada a autònoms, pimes i microempreses dels sectors de la restauració i d'estètica i bellesa, per al quals el tancament temporal dels seus establiments suposa una disminució dràstica de la facturació. L'import màxim concedit per cada beneficiari serà de 1.500 euros.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal