fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
L'Ajuntament destina 60.000 € a ajuts per a autònoms i petites empreses afectades per la Covid-19 -Economia- 24/06/2020

S'han aprovat dues línies de subvenció, per cessament de l'activitat i per a l'adquisició d'equips de protecció.

A partir d'avui, aquelles empreses de Ripollet, de fins a 10 treballadors, que s'hagin vist afectades per la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, poden sol·licitar una o les dues línies de subvenció, de fins a un màxim de 500 € per activitat econòmica. Aquests ajuts, que s'estaven treballant abans de la constitució de la Taula de xoc, s'han acabat de concretar en el sí de la Comissió de Desenvolupament Econòmic. La seva finalitat és la de compensar l'impacte en l'activitat econòmica de les persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses, com a conseqüència de l'aplicació del Real Decreto 463/2020, de 14 de març, pel qual es va declarar l'estat d'alarma davant la crisis sanitària ocasionada per la Covid-19.

L'Ajuntament destina 60.000 € a ajuts per a autònoms i petites empreses afectades per la Covid-19 -Imatge 1-

Es tracta de dues línies d'ajut, que poden ser complementàries, adreçades a persones treballadores autònomes, microempreses i petites empreses de fins a 10 persones treballadores a càrrec, que tinguin una activitat econòmica a Ripollet. La primera és per a aquelles empreses que hagin hagut de cessar la seva activitat com a conseqüència del Covid-19, amb un màxim de 400 € per sol·licitant. La segona línia d'ajut és per a l'adquisició d'Equips de Protecció individual i/o col·lectiva obligatoris, com a prevenció de la Covid-19, amb una quantia proporcional al 50% de la despesa realitzada i fins a un màxim de 150 €.

En total, l'Ajuntament ha destinat una partida de 60.000 euros per a aquests ajuts, que s'aniran atorgant per ordre de sol·licitud. Aquestes es poden presentar a partir d'avui i fins al 7 de juliol, a través de la seu electrònica, adreçades al Departament d'Empresa i Comerç.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal