fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 22 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Presentació de la 26a temporada de l'Associació d'Espectadors -Cultura- 04/10/2019

L'Associació d'Espectadors del Teatre del Mercat Vell presenta el divendres, 4 d'octubre, a les 21 hores, la 26a temporada del Teatre Auditori. L'acte, que és gratuït, servirà per presentar el documental sorgit de les converses i activitats del 25 aniversari de l'entitat i que hem anomenat "25 Paraules encadenades". Amb aquest documental, l'Associació vol mostrar l'agraïment a tots els participants en el 25è aniversari, sobretot als actors i actrius, als diferents grups de dansa i a l'Escola de Música, que van fer possible el Movem el teatre cada dia 25 de mes entre octubre de 2018 i juny de 2019.

Actuació de la mezzosoprano Carol García
Una altre de les propostes destacades de l'acte serà l'actuació de mezzosoprano ripolletenca Carol García. Carol García s'ha guanyat en els darrers anys el reconeixement internacional, amb actuacions a Itàlia i Perú. L'any 2015 va guanyar el premi Ópera Actual a l'intérpret jove espanyol més prometedor. Ara mateix es prepara per a actuar a La Cenerentola, al Teatre la Faràndula de Sabadell. La cantant oferirà alguns fragments d'aquest repertori en una breu actuació al Teatre Auditori.

Presentació de la 26a temporada de l'Associació d'Espectadors -Imatge 1-

Ja a la venda les entrades de la temporada
L'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell ja ha posat a la venda les entrades de la nova temporada, la vint-i-sisena, amb nous espectacles de teatre, música i dansa. A més, també ha renovat la junta i té una nova presidenta, Laura Dulcet, amb una llarga trajectòria dins l'associació. En aquesta nova temporada, es repetirà un espectacle, serà A.K.A., una obra amb molt d'èxit entre els joves i que també es representarà als instituts. Hi haurà òperes amb Carmen de Bizet, Orfeu i Eurídice de Gluck i La Traviata de Verdi. Al Teatre Auditori, tornarà la cia Les Antonietes, amb Othello i la companyia Zero en Conducta. Humor, amb la Lloll Bertran, música com Valsos i Polques, cors infantils i l'espectacle There Was a Fiesta! El Dia de la Dona es representarà Elles tenen la paraula, on es musicalitzarà poetesses catalanes i Nadia que narra el sofriment de dones que han patit guerres i conflictes. Es projectarà també el ballet El Llac dels Cignes. Finalment, es trobaran espectacles com Ossos, amb Fermí Fernández i Toni Albà, actors del Polònia o Monroe-Lamarr, una conversa entre dues actrius marcades per la pressió de la fama.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal