fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Urbanisme- 13/08/2019

Com cada estiu, l'Ajuntament de Ripollet està aprofitant la finalització del curs per enllestir o realitzar algunes obres tant a instal·lacions esportives com a centres educatius. A més, durant tot l'estiu es treballarà per a enllestir els treballs que facin possible iniciar amb normalitat les classes als instituts escola Els Pinetons i El Martinet.

Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Imatge 1-Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Imatge 2-Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Imatge 3-Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Imatge 4-Millores a centres educatius i a instal·lacions esportives durant l'estiu -Imatge 5-

Pel que fa a l'Institut escola Els Pinetons, la setmana passada van començar les obres per a fer 3 aules i lavabos a la planta baixa de la Casa Natura i habilitar dues sales polivalents i la reforma dels lavabos al soterrani. Les obres han estat adjudicades a Mon Vertical SLU, per un import de 288.090,12 euros. El projecte també inclou la instal·lació d'un mòdul prefabricat per a ubicar la Casa Natura, que preveu estar enllestit el mes d'octubre. Quant a l'Institut Escola El martinet, l'Ajuntament ja ha cedit els terrenys a la Generalitat i li ha atorgat la llicència per a que instal·lin dos mòduls provisionals, mentre fan el projecte d'ampliació de l'edifici actual per la banda del carrer de Sant Jaume. També s'arreglaran les filtracions d'aigua existents.

Més de 250.000 euros per als centres educatius
L'escola Josep M. Ginesta és la que rep la inversió més forta aquest estiu, amb la primera fase del canvi de finestres, que inclou totes les de la planta baixa, per un import de 84.083,30 euros. També està previst reparar i rehabilitar la coberta del parvulari i la caseta de jocs i el magatzem exteriors. Uns treballs a càrrec de RAS 21 SL, amb un cost de 37.357,37 euros.

A l'escola Anselm Clavé s'estan realitzant les obres de reforma i construcció de 4 lavabos de l'edifici de primària que dona al carrer de Sol, a càrrec d'N&S Obres Reformes i Construccions, per un import de 48.395 euros. A l'escola Escursell s'aprofita per a reparar la coberta que fa de porxo a la part de darrera de l'escola. A càrrec de Mon Vertical, per un import de 43.063,67 euros.

Per últim, a l'Escola Bressol Pública la Rodeta del Molí, s'està realitzant l'arranjament integral de la coberta, que té filtracions d'aigua, i l'adequació d'espais interiors en desús per a fer un magatzem. També es farà una posada en marxa de les plaques solars. Tots els treballs a càrrec de Cros Obres i Serveis, per un import de 48.383,04 euros.

Arranjament de les pistes esportives i nova gespa al camp del Ripollet
La setmana passada van començar també les obres de substitució de la gespa artificial del camp de futbol municipal de Ripollet, per un import de 159.720 euros, a càrrec de l'empresa Sports And Landscape SL. La gespa extreta servirà per a finalitzar els treballs d'instal·lació de la gespa a la pista d'atletisme, per un import de 18.876,64 euros, a càrrec de Gama Exteriores SL. Quant a les obres ja en marxa del poliesportiu, s'estan realitzant els darrers treballs del projecte de tancament de la pista esportiva, a càrrec de Cros Obres i Serveis SL per un import de 156.571,04 euros, així com del projecte d'arranjament i canvi d'ús de les pistes poliesportives, que inclou la tanca exterior i una rampa d'accés. On hi havia dues pistes de bàsquet i una de tennis, ara n'hi haurà una de futbol sala i dues de bàsquet. L'import de les obres és de 74.553,04 euros i les realitza Galitec Desarrollos tecnológicos.

Altres projectes en marxa o per adjudicar
Quant a d'altres obres en marxa, les d'ampliació de les voreres del carrer de Balmes i Sant Jaume, que pràcticament estan enllestides, finalitzaran el mes de setembre amb el desplaçament dels fanals. Pel que fa a les de l'edifici municipal del carrer de la Salut, es preveu que estiguin finalitzades el mes d'octubre. D'altra banda, en les pròximes setmanes, començarà el projecte d'asfaltat a molts punts de Ripollet, adjudicat a l'empresa Construciones Zeta 3 SA, per 297.117,48 euros.

Pel que fa a projectes pendents d'adjudicar o iniciar la seva licitació, hi ha el de millora d'eficiència energètica del Pavelló Joan Creus, el de tancament exterior de la piscina coberta, la reparació de la coberta de les oficines del PAME, el de millores al camp de l'industrial i la reforma dels lavabos del Pavelló Joan Creus.

Urbanització del carrer de Sant Sebastià
Amb l'inici del curs, a mitjans setembre, s'espera iniciar la primera fase de les obres de reforma i millora del carrer de Sant Sebastià, adjudicades a l'empresa Eurocatalana Obres i Serveis SL, per un preu de 465.428,12 €. Es tracta de la reurbanització del tram del carrer de Sant Sebastià entre Lepant i Concordia.

NdP/JPLAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal