fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Gemma Ruiz tanca aquest dimecres el Club de lectura de la Biblioteca de Ripollet -Cultura- 25/06/2019

La periodista sabadellenca presentarà la seva primera novel·la, 'Argelagues'

Aquest dimecres, 26 de juny, a les 18.30 h, el Club de Lectura d'adults de la Biblioteca Municipal comptarà amb la presència de l'autora sabadellenca Gemma Ruiz. Les participants del club de lectura llegiran com a darrera lectura del curs la novel·la Argelagues on l'autora narra la vida de tres dones de diverses generacions al llarg del segle XX, entre Castellterçol i Sabadell. Aquest és el debut literari de la periodista.

Gemma Ruiz tanca aquest dimecres el Club de lectura de la Biblioteca de Ripollet  -Imatge 1-Gemma Ruiz tanca aquest dimecres el Club de lectura de la Biblioteca de Ripollet  -Imatge 2-

Gemma Ruiz Palà treballa des dels vint-i-un anys als Serveis Informatius de Televisió de Catalunya, pràcticament sempre com a cronista cultural dels Telenotícies. A Agelagues tracta temes com l'esforç per adaptar-se als efectes de la revolució del tèxtil, el pas del Vallès rural al Vallès urbà, i sobretot els canvis que es produeixen en la vida diària familiar.

Aquesta activitat s'organitza gràcies al suport del programa 'Lletres en Viu' impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes. El seu objectiu és afavorir el contacte entre els lectors i lectores i els autors i autores de literatura catalana, mitjançant la seva presència en les trobades dels clubs de lectura d'adults que organitzen les biblioteques públiques del país. L'acte és obert a tot el públic en general.

NdP/ A.B.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal