fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Acords del Ple Municipal del 25 d'abril de 2019 -Plens- 26/04/2019

Al Ple Municipal d'abril el Govern va aprovar tots els punts proposats. El més destacat va ser la modificació de crèdits 3/2019, que significa l'actualització del sou dels treballadors municipals, a més d'inversions per a la reforma de l'escola Ginesta i l'adequació de Casa Natura per acollir provisionalment l'institut escola Els Pinetons. El fet d'incloure temes diferents al mateix punt de l'ampliació de crèdits va aixecar veus crítiques, especialment per part del Partit Popular i el PDeCAT, que s'hi van abstenir. La resta de forces van votar a favor.

Acords del Ple Municipal del 25 d'abril de 2019 -Imatge 1-

També es van aprovar les modificacions de partides i l'acord de condicions de treball dels empleats públics, amb els vots favorables de Decidim, PSC, C's, ERC, el PP al primer punt i la regidora no adscrita Mònica Laborda i les abstencions del PDeCAT i del PP al segon punt. Van aprovar-se les comandes de gestió i preus del servei de neteja i escoles bressol, amb els vots favorables de Decidim, PSC, C's, ERC i la regidora no adscrita Mònica Laborda, l'abstenció del PP i el vot contrari de PDeCAT. Van ser aprovats per unanimitat els preus públics de l'escola municipal de música, el conveni entre Imsòl i l'Ajuntament perquè es notifiqui quan un pis quedi buit i la gestió de la borsa de lloguer de l'Agència Catalana d'Habitatge des de l'oficina municipal. També va aprovar-se el canvi d'usos i reordenació del solar del quart institut amb el vot favorable de Decidim, PSC, PP i ERC i l'abstenció de C's, PDeCAT i la regidora no adscrita Mònica Laborda. Es va validar també la pròrroga del contracte dels serveis de conservació d'espai verd amb els vots favorables de Decidim, PSC, C's, PDeCAT i la regidora no adscrita Mònica Laborda i l'abstenció del PP i ERC. Per últim, es va votar l'aprovació inicial d'urgència dels estats de despeses i ingressos de la plantilla de personal i el programa anual de Genera per l'exercici 2019, amb els vots favorables de Decidim, PSC, C's i ERC, els vots contraris de PP i PDeCAT i l'abstenció de la regidora no adscrita Mònica Laborda.

Als precs i preguntes Ciutadans va preguntar sobre les negociacions amb la Generalitat per la residència, i l'alcalde José María Osuna va recordar que s'està a l'espera de resposta del departament de Benestar Social de la contraoferta de places que va sol·licitar el consistori.

El d'ahir va ser l'últim ple ordinari de la legislatura 2015-2019, i abans d'acabar l'alcalde va tenir unes paraules d'agraïment per les formacions pel bon to i clima polític els darrers quatre anys.

JPLAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal