fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 24 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
Decidim surt al carrer per exposar l'acció de govern i recollir queixes i propostes -Política- 25/04/2019

Decidim Ripollet, en el marc dels seus actes de rendiment de comptes de govern, va instal·lar ahir dimecres, 24 d'abril, la seva carpa al costat del parc del Riu Ripoll per acostar a la població la seva tasca al capdavant del consistori els darrers quatre anys, així com per recollir les queixes, inquietuds i propostes dels ciutadans. Entre la informació donada, els membres de la formació van fer entrega als ciutadans que s'hi van acostar del "Whatsapp de l'alcalde", un número on fer arribar propostes i queixes sobre la ciutat.

Decidim surt al carrer per exposar l'acció de govern i recollir queixes i propostes -Imatge 1-Decidim surt al carrer per exposar l'acció de govern i recollir queixes i propostes -Imatge 2-Decidim surt al carrer per exposar l'acció de govern i recollir queixes i propostes -Imatge 3-

José M. Osuna, alcalde de Ripollet i cap de llista de Decidim de cara a les properes eleccions municipals, va defensar la iniciativa: "Volem fer aquesta forma de fer política a peu del carrer, de tu a tu, que és la que creiem que hem estat fent aquests quatre anys des del govern municipal. Amb l'aprenentatge del que ens explica la gent podem seguir millorant, sabent que som un projecte consolidat amb més ganes i il·lusió que mai per continuar al capdavant del govern". En la mateixa línia va remarcar la utilitat d'una eina com el "Whatsapp de l'alcalde", que permet "un contacte més directe, incorporant també l'enviament de fotografies amb les queixes i propostes, especialment a dia d'avui quan tothom té aquesta eina als seus telèfons".

En la mateixa línia, Pilar Castillejo, 1a tinent d'alcalde, va argumentar que "principalment el que fem és recollir idees, per saber el que és més important pels ripolletencs. I ens anem movent pels barris, per veure les necessitats de cadascun d'ells. Es tracta també d'explicar el que hem fet, no d'explicar les propostes del què farem de cara a la propera legislatura". Una de les novetats a les llistes de la formació, Andrea Guijarro, va apuntar que "de tot el que la gent ens faci arribar es farà una valoració per veure si es podrà dur a terme".

JPLAGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal