fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 2 de juny de 2023
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
El comerç celebra el nadal amb desenes de premis -Economia- 14/01/2019

Els passats dies s'han fet diverses entregues de premis del comerç de Ripollet, tancant la campanya de Nadal de l'Ajuntament, l'Associació de Paradistes del Mercat i la Unió de Comerciants de Ripollet. Hi ha hagut gairebé una setantena de guanyadors, i alguns dels premis han arribat als 3.000 €. El primer en anunciar resultats va ser l'Ajuntament, amb el 4t concurs d'aparadors de Ripollet, els quals ja havíem avançat en aquest mitjà, i del qual es va fer l'entrega de premis el divendres, 11 de gener.

El comerç celebra el nadal amb desenes de premis -Imatge 1-El comerç celebra el nadal amb desenes de premis -Imatge 2-El comerç celebra el nadal amb desenes de premis -Imatge 3-

El passat dijous també es van anunciar els guanyadors de la campanya del mercat Comprar amb carmanyola mola!, on es sortejaven 50 carros de la compra i diversos premis especials. En total es va premiar a 57 persones.

Finalment, la Unió de Comerciants de Ripollet ha fet públics els resultats del concurs d'Instagram i del sorteig de la campanya de Nadal. Els usuaris d'Instagram aicila.r.g, chari68 i albitams rebran 50€ en forma de targeta regal per als establiments participants; mentre que el concurs de butlletes va tenir 8 guanyadores, que rebran lots de regals cedits pels comerciants, valorats en més de 3.000 € en total. Entre els regals hi havia experiències, sopars a un restaurant, roba, joieria, productes de pastisseria i un patinet elèctric, entre d'altres.

A.B.

FOTO: Entrega de premis del 4t Concurs d'Aparadors, Entrega de premis del Mercat Municipal, i Entrega de premis de butlletes de Nadal de la Unió de Comerciants.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal