fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 24 de febrer de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Actuació municipal per reparar els desperfectes del Pavelló Joan Creus -Serveis- 11/10/2018

Des de primera hora d'aquest matí, operaris de manteniment del PAME i de la Brigada Municipal treballen per retirar i reparar, al Pavelló Joan Creus, una zona de fals sostre malmesa. Ahir a la tarda, poc després que l'alcalde es reunís amb representants de les famílies i del Club Futbol Sala Ripollet, per parlar de l'estat de les instal·lacions, es va desprendre un tros de pladur que recobria una biga. El mateix alcalde, Jose M. Osuna, acompanyat pel regidor d'Esports i personal tècnic i de manteniment de l'àrea, han visitat a primera hora el pavelló, per tal de veure in situ l'estat de la instal·lació.

Actuació municipal per reparar els desperfectes del Pavelló Joan Creus -Imatge 1-Actuació municipal per reparar els desperfectes del Pavelló Joan Creus -Imatge 2-

Osuna ha declarat al respecte: "Estem a sobre del tema i s'està actuant i per això hem vingut a veure de primera mà l'estat del pavelló i totes les actuacions que cal fer, per tal de prioritzar-les". L'alcalde també ha assegurat: "Érem conscients de les millores que cal fer i per això a la reunió d'ahir vam donar a conèixer a les famílies les diverses actuacions i inversions que tenim previstes en aquest Joan Creus, però igualment agraïm la seva feina i ens prenem aquest dossier con una crida d'atenció". "Des d'avui mateix i durant les pròximes setmanes s'aniran fent aquestes millores, on incorporarem alguns dels desperfectes assenyalats per les famílies", ha explicat l'alcalde.

El regidor d'Esports, Ramiro Moldes, ha explicat que, pel que fa al Pavelló Joan Creus, s'està fent l'estudi d'impermeabilització del sostre del Pavelló, per tal d'acabar amb la problemàtica de la climatització, les goteres i la sonoritat. També s'arranjarà, previsiblement cap al Nadal, el parquet de fusta natural i se substituirà la il·luminació. Posteriorment, es reformaran els lavabos i, per acabar, se substituirà la tanca de la pista. Aquest darrer treball no es podrà fer fins l'estiu vinent. Aquestes actuacions formen part d'un seguit d'inversions que sumen gairebé un milió d'euros per a la millora de les instal·lacions esportives al municipi i que esperen tenir licitades abans que acabi la legislatura.

NP / A.B.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal