fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
El barri del Pont Vell-Tiana inaugura l'expo del procés participatiu sobre el centre cívic -Serveis- 28/09/2018

Aquest divendres 28 de setembre es presenten públicament al barri de Pont Vell-Tiana les conclusions del procés participatiu per a un nou equipament al barri. Serà mitjançant una exposició amb el nom 'Les veus del veïnat', que restarà ubicada a la plaça Emma Maleras fins al 24 d'octubre. La mostra s'inaugurarà amb un acte a la mateixa plaça, el divendres, 28 de setembre, de 16.30 a 19 h, amb una activitat infantil i familiar de la Gresca i l'actuació de la rumba de Beto Tejada en el marc de les Festes de la Tardor.
El barri del Pont Vell-Tiana inaugura l'expo del procés participatiu sobre el centre cívic -Imatge 1-
Al llarg dels últims sis mesos la Regidoria de Participació ha treballat conjuntament mitjançant convocatòries públiques amb el veïnat, l'escola Tiana de la Riba i amb les associacions usuàries de l'actual centre Cívic i també del barri. Les associacions que hi han participat són: Diables de Ripollet, Trabucaires de Ripollet, La Gresca, Associació de Gent Gran del Pont Vell, Comissió de Festes de la Tardor, Plataforma en defensa de la Sanitat, AAVV Tiana, Creu Roja i l'Escola Tiana de la Riba.

En aquestes sessions s'han recollit les demandes i necessitats socioculturals expressades pel propi barri, amb la informació necessària per poder resoldre les mancances de l'actual Centre Cívic i definir els usos que haurà de tenir el nou equipament.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal