fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Plens
Celebrat el Ple del sorteig dels membres de les meses electorals -Plens- 23/11/2015

Aquest dilluns, dia 23 de novembre, s'ha celebrat el Ple extraordinari convocat per tal d'efectuar el sorteig dels membres que han d'integrar les meses electorals per a les properes eleccions generals del dia 20 de desembre. El procés electoral va iniciar-se el passat 27 d'octubre, amb la convocatòria d'eleccions realitzada pel govern central i publicada al BOE. A continuació, van romandre exposades les llistes del cens electorals, per tal que totes les persones puguin comprovar la correcció de les seves dades i, així, no tenir cap inconvenient per exercir el dret a vot.

Celebrat el Ple del sorteig dels membres de les meses electorals -Imatge 1-

Pel que fa al mecanisme del sorteig, s'ha efectuat mitjançant un programa informàtic de l'Institut Nacional d'Estadística. Així, entre tots els electors de Ripollet han estat triats els 126 titulars i 253 suplents que integraran les meses electorals.

Durant aquesta setmana es notificarà aquest nomenament als escollits que, en cas de no poder fer aquesta funció el dia de les eleccions, podran presentar una excusa a la Junta Electoral de Zona, fins al dia 5 de desembre. Aquesta excusa ha d'anar acompanyada dels motius que justifiquen la impossibilitat d'assistir el dia de les votacions.

Juntament amb la notificació del nomenament, s'emplaça als membres pel dia 20 de desembre, a les 8 del matí, i se'ls adjunten les instruccions per a realitzar la seva tasca el millor possible el dia de les eleccions. Quant al vot per correu, recordar que cal sol·licitar-lo a l'oficina de correus fins al dia 10 de desembre.

En aquesta convocatòria d'eleccions, tornaran a treballar persones en atur del nostre municipi les quals faran tasques de representants de l'administració i de la brigada municipal, col·laborant així per tal que hi hagi un bon funcionament de la jornada electoral. El personal estarà distribuït en 9 col·legis electorals, amb 42 meses que es constituiran el dia 20 de desembre, a les 8 hores. Durant el dia de la celebració dels comicis es faran sondejos del nombre de vots a les 14 i a les 18 hores. Tota aquesta informació serà consultable en temps real a través de la web municipal ripollet.cat. La campanya electoral es farà del 4 al 18 de desembre.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal