fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 19 d'abril de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
La Comissió del Tren de Ripollet es coordina amb La Llagosta i Santa Perpètua -Serveis- 21/03/2012

La Comissió del Tren de Ripollet va rebre el passat 20 de març als alcaldes de La Llagosta i Santa Perpètua per defensar conjuntament la millora de la xarxa ferroviària de la zona. En aquest sentit, els municipis veïns van proposar un traçat alternatiu al previst pel Ministeri de Foment per al desdoblament de la línia R-3 (Barcelona-Vic-Puigcerdà), amb interconnexió a la R-8 (Barcelona-Martorell-Granollers), que permetria a Ripollet tenir una estació al seu terme municipal. Aquesta idea sorgeix de veïns de Llagosta i del barri de La Florida de Santa Perpètua.

La Comissió del Tren de Ripollet es coordina amb La Llagosta i Santa Perpètua -Imatge 1-

La trobada, presidida per l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, també va servir per explicar als alcaldes visitants la feina realitzada fins ara per la Comissió, iniciar el camí per adoptar una postura unitària i plantejar la necessitat d'un estudi més acurat a les autoritats competents. És per això que, la Comissió es va comprometre a estudiar la proposta i va emplaçar els alcaldes de La Llagosta, Alberto Pérez, i Santa Perpètua, Isabel García, a una nova reunió per al proper 17 d'abril.

Foto:
- d'esquerra a dreta, els alcaldes de La Llagosta, Alberto Pérez; de Ripollet i president de la Comissió del Tren, Juan Parralejo; i Santa Perpètua, Isabel García, durant la reunió.AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal