fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Comunicat de l'Ajuntament sobre el desnonament d'ahir a Ripollet -Societat- 02/03/2021

Arran del desnonament executat ahir a Ripollet, el govern municipal ha fet públic un comunicat, que s'adjunta a comunicació:

Davant el desnonament que es va produir el passat dia 1 de març al nostre municipi i els fets esdevinguts durant aquest procediment judicial, el govern municipal de l'Ajuntament de Ripollet mostrem la nostra preocupació i la nostra indignació per aquest desplegament sense precedents, en un llançament fet durant un estat d'alarma i on no s'ha deixat actuar a l'administració local, en una actuació mai vista al nostre municipi.

Comunicat de l'Ajuntament sobre el desnonament d'ahir a Ripollet -Imatge 1-

En un desnonament, el departament de Serveis Socials de l'Ajuntament té un paper clau en l'acompanyament de la persona o família que el pateix. Per això, és indignant que el jutjat i els Mossos d'Esquadra dificultessin la feina de la cap dels Serveis Socials municipals, que actuava com a representant de la nostra administració i a qui ni tan sols van voler prendre acta de la seva declaració, que feia també com a referent social de la persona desnonada. No entenem ni compartirem mai aquesta inflexibilitat a l'hora d'intervenir en una situació tan sensible. Més encara quan, fins aquest moment, tots els agents implicats hem actuat en un clima de col·laboració.

En tots els casos és clau la coordinació entre administracions a l'hora de treballar i millorar la vida de les persones. Més encara, en aquests processos on queda més patent la vulnerabilitat les persones i on no s'hauria de permetre aquesta deshumanització de la situació.

Ripollet, 2 de març de 2021.

Imatge: PAH Ripollet-Cerdanyola



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal