fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
La Coordinadora Ciutadana pels Drets Socials inicia una campanya de recollida d'aliments -Societat- 07/01/2021

Una de les properes actuacions que la Coordinadora Ciutadana ha programat realitzar és una campanya permanent per a la recollida d'aliments i productes d'higiene personal.

La Coordinadora Ciutadana pels Drets Socials inicia una campanya de recollida d'aliments -Imatge 1-

La Coordinadora ciutadana pels drets socials de Ripollet és una iniciativa sorgida de la subcomissió de Drets Socials de la Taula del Pla de Xoc, constituïda per prop d'una quinzena d'entitats locals, principalment de caràcter social, però també juvenils i de lleure, i compta amb representació de diferents forces polítiques i amb tècniques municipals.

Dins dels objectius que s'ha fixat es troba el suport a entitats socials locals que treballen per a cobrir les necessitats alimentàries dels veïns i veïnes de Ripollet que es troben en situacions de vulnerabilitat. Per això, amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet, la Coordinadora inicia una campanya permanent per a fer una recollida d'aliments i de productes d'higiene personal que, posteriorment, cediran a les entitats socials locals per a la seva distribució. En tant que permanent, aquesta campanya va més enllà de les dates nadalenques per la qual cosa no s'ha establert una data de finalització.

Per dur a terme aquesta recollida es compta amb la col.laboració de 25 comerços on es podran trobar les caixes per a dipositar aquests aliments i productes d'higiene personal. Podeu consultar el llistat dels comerços adherits AQUÍ. Tots aquells establiments que s'hi vulguin sumar poden adreçar un correu electrònic a coordinadoradrets@ripollet.cat. Es poden fer les aportacions de materials a partir del dia 4 de gener.

La tinent d'alcalde de Serveis Socials, Reyes Muñoz, ha volgut "destacar el treball en xarxa que s'efectua a la Coordinadora i que, en un tema com l'alimentació, es fa totalment imprescindible ja que s'ha de garantir el suport a les entitats socials locals que treballen en aquest àmbit".



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal