fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Els nens i nenes de Ripollet podran visitar els Reis Mags al campament reial -Cultura- 18/12/2020

El campament s'ubicarà al camp de l'Industrial, de 15 a 22 h, on s'habilitaran 5 accessos diferents. Caldrà cita prèvia per anar entrant en grups reduïts de 3 famílies cada 6 minuts.

L'entitat local Ripollet Costums i Tradicions ha rebut, un any més, el suport de l'Ajuntament perquè torni la màgia a Ripollet la nit de Reis. Enguany, donades les restriccions i les mesures de seguretat per la COVID-19, ses majestats no podran fer l'habitual cavalcada, però instal·laran un campament reial al Camp Municipal de futbol Industrial. Les famílies podran visitar-lo, amb cita prèvia, que es podrà sol·licitar a partir del pròxim 21 de desembre. Ses majestats han volgut que les novetats d'enguany vagin desvetllant-se a mesura que s'apropa el dia 5 de gener i han manifestat la seva voluntat d'arribar a totes les llars. 

Els nens i nenes de Ripollet podran visitar els Reis Mags al campament reial -Imatge 1-Els nens i nenes de Ripollet podran visitar els Reis Mags al campament reial -Imatge 2-

Tant l'entitat Ripollet Costums i Tradicions com l'equip tècnic de l'Ajuntament, han treballat coordinats per tal que la tarda-nit del 5 de gener, la màgia torni a Ripollet. Enguany, com explicava el regidor de Cultura, Oriol Mor, en roda de premsa, "els esforços han estat encara majors, per desenvolupar l'activitat amb la seguretat que requereix la situació, però estem molt contents perquè els reis vindran a Ripollet, com han fet sempre". Mor ha agraït l'esforç de l'entitat per adaptar-se i "aconseguir que l'arribada dels Reis també aporti il·lusió i il·lumini el nou any, com diu la nostra campanya Il·lumina'm'. Des de l'entitat, Joan Giménez ha explicat que "aquest ha estat un any difícil", en el qual, a més, han marxat un 50% dels seus membres. Tot i això, des de Ripollet Costums i Tradicions es manifesten contents per la feina feta i creuen que el camp de l'Industrial reuneix tots els requisits per tal d'ubicar el campament reial amb totes les mesures de seguretat.

Cita prèvia per veure als Reis
Així, el 5 de gener, de 15 a 22 hores, es podrà visitar el campament reial, que comptarà amb 7 grans elements decoratius de la mateixa temàtica, com el nombre de carrosses que habitualment surt a la cavalcada, així com les 3 haimes dels Reis i altres elements decoratius. Per visitar-lo, caldrà cita prèvia, que es podrà sol·licitar des del 21 de desembre, a les 9 h, fins al 3 de gener, a les 21 h, al web citaprevia.ripollet.cat.

Hi haurà 5 accessos per entrar al camp -1 al carrer Padró i 4 a la rambla de Sant Andreu- i les entrades es faran en grups de 3 famílies d'un màxim de 5 components. Es preveu que la visita duri uns 6 minuts, sense poder fer aturades. Només es podrà fer una reserva per família i no es podrà entrar sense cita prèvia. És important que les persones no vinguin fora de la seva franja assignada i que siguin puntuals a la cita, per tal d'evitar aglomeracions i una espera excesiva. De 15 a 15.30 h, l'entrada estarà reservada per a famílies amb infants amb Transtorn de l'Espectre Autista. 

Gimènez espera, però, que aquest any sigui excepcional i que la cavalcada torni l'any 2022, tot assegurant, com diu la cançó de La Marató de TV3 que "un malson no acabarà amb les nostres il·lusions". A més, aquesta edició vol ser un homenatge en record d'aquelles persones que ens han deixat, especialment per la COVID-19". Per tot plegat, des de l'entitat diuen que "ara toca estimar-nos, mantenint les distàncies i les mesures de seguretat, que tots fem bondat per tal que ens puguem veure el dia 5".

Vídeos i altres sorpreses reials
Davant la situació generada per la COVID-19, que impossibilita actes com el lliurament de cartes als Reis, Ripollet Costums i Tradicions ha apostat per les xarxes socials, per tal que els nens i nenes tinguin la tranquil·litat que ses majestats visitaran Ripollet un any més i donar-los l'oportunitat de veure'ls abans del dia 5. Fins ara han estat tres els vídeos publicats a les xarxes socials @reismagsderipollet, amb un important impacte. L'entitat, a més, ha rebut el suport dels mitjans de comunicació municipals i locals, que han publicat la seva carta dirigida als nens i nenes de Ripollet. També col·laboraran amb ella entitats culturals i comerços, que dipositaran les seves cartes i paquets a les bústies reials, que a partir del 21 de desembre restaran instal·lades al Centre Cultural i a la Biblioteca. Els infants també podran fer arribar les seves cartes al correu electrònic cartes.reismagsderipollet@gmail.com. Aquests correus seran contestats i els nens i nens podran saber si es troben a la llista de bons infants, a més de rebre una plantilla per a elaborar la seva corona de Reis.
Des de l'Ajuntament també s'ha avançat que els Reis Mags tenen la voluntat d'arribar a totes les cases de Ripollet, així que caldrà estar atent a la bústia perquè en breu totes les llars rebran una notificació reial.

Tot i no haver cavalcada, Ripollet Ràdio ha decidit mantenir el seu programa especial de la nit de Reis i durant el temps que dura el campament reial oferirà un espai amb ambientació musical i connexions al campament.

NdP



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal