fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Economia
La UCR se suma a la petició a la Generalitat per la revisió d'una campanya d'Amazon a les escoles -Economia- 28/10/2020

Un centenar d'entitats comercials d'arreu de Catalunya, entre elles la UCR, han signat de manera conjunta la carta a través de la qual es vol fer arribar a la Generalitat la queixa del sector després de detectar que des de diverses escoles s'havia fet arribar a les famílies una campanya promocional d'Amazon. A través d'aquesta campanya, sota el nom 'Un clic para el cole', es proposava a les famílies la possibilitat de fer les seves compres habituals a la plataforma mentre ajudaven a l'escola triada a acumular un crèdit virtual que després el centre podria utilitzar.

La UCR se suma a la petició a la Generalitat per la revisió d'una campanya d'Amazon a les escoles -Imatge 1-

Des del sector representat per les entitats signants de la carta, es vol mostrar "el malestar i la inquietud per aquesta iniciativa difosa a través de les escoles públiques convidant a comprar a una plataforma que es basa en un model i valors radicalment oposats als que fomentem des del comerç de proximitat".

Consideren que "és evident que forma part de la llibertat individual de cadascú realitzar les compres on consideri oportú. Ara bé, no creiem que des de centres que es financen a través dels impostos dels contribuents, entre ells els comerciants del territori, sigui encertat promoure aquest tipus d'accions. De fet, des dels nostres centres escolars caldria ensenyar la importància i implicació delcomerç en els pobles i ciutats com a element de cohesió social, així com el valor dels productes de proximitat. Estem convençudes que la petició s'ha fet pensant en aconseguir un benefici per les escoles i som molt conscients dels moments complicats que viuen els centres i els seus professionals, que tenen tot el nostre suport. Per aquest motiu, el sector comercial es posa a disposició dels centres escolars per col·laborar en tot allò necessari per mostrar els valors del comerç de proximitat a les aules.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal