fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Serveis
Ripollet rebrà prop de 2 M€ per a inversions i manteniment sostenible de la Diputació -Serveis- 02/08/2020

La Diputació de Barcelona ha aprovat el Programa general d'inversions (PGI), dins el Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023, amb una dotació total de 260 M €, distribuïda en 251,2 M€ per als ajuntaments, 8,1 M€ per als consells comarcals i 0,7 M€ per a les entitats municipals descentralitzades. A Ripollet, s'ha assignat una dotació d'1.989.881,59 €, destinada a promoure la nova inversió i el manteniment sostenible de les infraestructures i els equipaments locals.

Ripollet rebrà prop de 2 M€ per a inversions i manteniment sostenible de la Diputació -Imatge 1-
L'Ajuntament de Ripollet, en base als projectes recollits en el Pla d'Acció Municipal per a aquest mandat, presentarà desprès de l'estiu les sol·licituds d'inversió, que es distribueixen en dues línies:

- Línia de suport 1 "Projectes sostenibles", a la qual s'ha de destinar el 80% de la dotació (1.591.909,27 €) per al finançament de fins a tres projectes d'inversió o manteniment sostenible que haurà de proposar l'Ajuntament.
- Línia de suport 2 "Fons incondicionat d'inversió", amb el 20% de la dotació restant (397.976,32 €), que es podrà destinar al finançament de despeses d'inversió generalista, sense sol·licitud prèvia.

El pròxim 30 d'octubre de 2020 finalitza el període d'acceptació de condicions i procediment del programa, així com el primer dels dos períodes de sol·licitud previstos. Aquest programa substitueix les Meses de concertació de plans anteriors i, a més de simplificar la tramitació administrativa, incorpora mecanismes per al seu seguiment i avaluació. Gràcies a aquesta línia de subvenció, l'Ajuntament de Ripollet va poder invertir l'any passat en projectes com el de modernització de l'administració, la reforma d'oficines municipals i la recuperació ambiental de la llera del riu Ripoll.




AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal