fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Urbanisme
Es reinicien les obres del carrer de Sant Sebastià -Urbanisme- 04/06/2020

Aquest dimarts, 2 de juny, es van reprendre les obres de reurbanització del carrer de Sant Sebastià, en el tram comprès entre els carrers Lepant i Concòrdia. Aquesta és una de les obres públiques paralitzades a conseqüència de la declaració de l'estat d'alarma, el passat 14 de març, que ara es reprèn, una vegada aixecades les restriccions per part de l'administració de l'Estat. Es tracta de la primera fase del projecte, que ja va haver de ser ajornada el passat mes d'octubre, després de trobar fibrociment al subsòl del carrer, que va obligar a fer un nou estudi del projecte d'obres i ampliar el pressupost fins als 540.897,89 €.

Es reinicien les obres del carrer de Sant Sebastià -Imatge 1-
La durada prevista de les obres, que inclou la connexió amb la xarxa de clavegueram, és de sis mesos. En aquest temps, es tallarà al trànsit de vehicles i de vianants, tot i que es facilitaran itineraris perquè els veïns i veïnes puguin accedir als seus habitatges i, sempre que sigui possible, als aparcaments privats. També es facilitarà l'accés als locals, empreses i dependències municipals d'Ocupació i Empresa.

Des de l'Ajuntament de Ripollet ja s'ha informat als veïns i veïnes afectats, que per a qualsevol dubte o aclariment, poden contactar amb el departament d'Urbanisme, a les oficines de la Casa del Comú (C. de la Salut, 1, 935 046 000) o bé enviar un correu electrònic a alcaldia@ripollet.cat.

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal