fons degradat blanc
ripollet.cat
Dissabte, 15 d'agost de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Reclamen papers per a tots els migrants per la situació d'extrema necessitat -Societat- 09/04/2020

La plataforma Acollim Cerdanyola-Ripollet se suma a la campanya de la Coordinadora Obrim Fronteres per reclamar "per j˙sticia, en aquests moments d'extrema necessitat" la regularització de les persones migrades que viuen a Espanya. Fins al moment, ja han recollit unes 500 adhesions d'organitzacions i particulars, que poden signar en aquest enllaš.

Reclamen papers per a tots els migrants per la situació d'extrema necessitat -Imatge 1-
El document reclama: l'empadronament d'ofici a totes les persones que viuen en el municipi; la regularització amb permís de treball sense necessitat de contracte laboral; la concessió d'autorització de treball sense necessitat de contracte als joves ex-tutelats amb permís de residència; el reconeixement immediat de la condició de refugiat/da i el pas directe a l'autorització de residència en igualtat de condicions amb la resta de persones migrades.

Les ONG defensores dels drets dels migrants amparen aquestes reividicacions en l'article 127 per "raons d'interŔs p˙blic o seguretat nacional" justificables per l'estat d'alerta, ja que consideren que la situaciˇ d'irregularitat perjudica a les persones migrades per la seva doble vulnerabilitat laboral i sanitÓria i en conseqŘŔncia al conjunt de la societat.

noticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersiˇ en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG. Es possible que la visualitzaciˇ no sigui ˛ptima en tots els navegadors.

Redacciˇ i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal