fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
ACTUALITZACIÓ L'ICS reajusta l'atenció primària a Ripollet i tanca el públic el CAP Pinetons -Sanitat- 05/04/2020

L'Institut Català de la Salut ha comunicat que, de manera temporal i fins a nou avís, a partir del dilluns dia 6 d'abril es modifica l'atenció sanitària a Ripollet i es procedeix al tancament del CAP Pinetons. També a partir de demà, el CAP La Farigola farà només horari de matins, fins a les 15 h.
ACTUALITZACIÓ L'ICS reajusta l'atenció primària a Ripollet i tanca el públic el CAP Pinetons -Imatge 1-
Aquesta mesura respon a una reestructuració que s'està duent a terme als CAPs dels municipis de l'entorn de l'Hospital Taulí, per poder dotar de personal l'hospital de campanya que s'està construint a les instal·lacions de la pista d'atletisme de Sabadell. L'ICS ha insistit que és una mesura temporal que cal prendre davant la situació d'alarma sanitària que estem vivint i que està incidint especialment a la nostra comarca.

L'alcalde de Ripollet, José M.Osuna, ha afirmat que "entenem aquestes mesures extraordinàries en aquests moments excepcionals. Per això també se'ns ha d'entendre com a municipi quan reclamem que, quan finalitzi la situació actual, s'han de fer efectives les mesures d'enfortiment del servei d'atenció primària i la dotació de nous equipaments hospitalaris, com l'hospital Ernest Lluch, per estar preparats davant de possibles futures situacions d'emergència sanitària".

Els veïns i veïnes de Ripollet que tinguin com a referència el CAP Pinetons seran derivats temporalment al CAP Ripollet (c. de Casanovas, 4) per a les visites presencials. Quant a l'atenció telefònica, es pot continuar contactant amb el CAP Pinetons als números 937 284 444 - 935 946 537 i, per a urgències fora de l'horari de l'ambulatori, al 935 942 216.

També recordem que a través de la consulta electrònica a lamevasalut.gencat.cat es pot contactar directament amb el metge o metgessa de capçalera i es poden descarregar les receptes electròniques.

Afegir que s'ha incrementat l'atenció a domicili amb quatre vehicles, un d'ells cedit per l'Ajuntament, que donen servei a dos metges al matí i dos a la tarda.



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal