fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Sanitat
El govern informa als grups municipals de la seva gestió davant la situació generada per la COVID19 -Sanitat- 03/04/2020

Durant la Junta de portaveus s'ha acordat celebrar telemàticament les sessions de tots els òrgans col·legiats.

El govern informa als grups municipals de la seva gestió davant la situació generada per la COVID19 -Imatge 1-
 
Aquest dijous, 2 d'abril, va tenir lloc, a través de videoconferència, una Junta de portaveus extraordinària, on l'alcalde, Jose M. Osuna, i diferents regidors de l'equip de govern van donar explicacions als portaveus de la resta de grups municipals sobre la gestió feta en relació amb la COVID19. Tota la informació facilitada ha estat recollida en un informe de gestió a data 1 d'abril. A la sessió també es van contestar les preguntes i dubtes dels diferents portaveus. Tots ells han acordat que tant la Junta de Portaveus, com les comissions informatives i el Ple s'hauran de celebrar via videoconferència mentre duri l'estat d'alarma.

Osuna va agrair als regidors la seva pro activitat i va destacar la seva satisfacció "per la implicació de tot el personal de l'Ajuntament i la solidaritat de la ciutadania de Ripollet" en aquests moments excepcionals. L'alcalde va recordar que davant els oferiments de col·laboració, el missatge que es dóna és que "el millor que podem fer és quedar-nos a casa". També ha tingut unes paraules de record per a totes les persones que ens han deixat, destacant noms com el de Wenceslau Soler, Rosa Espàrrach, Joan Albiñana o la mare de Joan Giménez i tieta de Josep Gabarra.

En acabar el traspàs d'informació, alguns portaveus van realitzat algunes preguntes, com és el cas d'Eugeni Montanuy d'ERC, que va voler saber com s'està gestionant que els estudiants puguin finalitzar el curs telemàticament i com s'està incentivant la comanda a domicili al comerç local. Lluís Tirado, portaveu del PSC va realitzar nombroses consultes sobre l'activitat dels departaments d'Esports i Cultura; futures ajudes al comerç local; la continuïtat del curs escolar, o el seguiment de persones que viuen soles. Per últim, va proposar que el Casal d'Avis porti el nom de Rosa Espàrrach, recentment desapareguda.

Per finalitzar, tots els portaveus van tenir paraules d'agraïment al personal municipal pel seu esforç diari en minimitzar al màxim l'impacte de la COVID19 a Ripollet.



Icona Fitxer PDF - 0,51 Mb - ripollet-covid19-informe-gestio-020320.pdf 

AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal