fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimarts, 19 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Seguiment massiu dels actes del 8M a Ripollet -Societat- 09/03/2020

Ripollet s'ha omplert d'activitats aquest cap de setmana per celebrar el 8 de març. Prop d'un miler de persones van ocupar la plaça del Molí, rebatejada com a plaça de les Dones, el dissabte al vespre, després de la marxa i la cursa de les dones, on es va fer una performance amb "Un violador en tu camino". Malgrat el sopar popular i l'exposició de La Sextruck es van poder realitzar amb normalitat, l'acampada es va haver de suspendre per les baixes temperatures.

Seguiment massiu dels actes del 8M a Ripollet -Imatge 1-Seguiment massiu dels actes del 8M a Ripollet -Imatge 2-Seguiment massiu dels actes del 8M a Ripollet -Imatge 3-Seguiment massiu dels actes del 8M a Ripollet -Imatge 4-Seguiment massiu dels actes del 8M a Ripollet -Imatge 5-

L'endemà diumenge, 8 de març, centenars de dones van aplegar-se una vegada més a la seva plaça per més activitats, on van destacar un memorial molt emotiu a les 106 dones assassinades a tot l'estat des del 8 de març de 2019 i la lectura del manifest feminista d'enguany. També hi va haver esmorzar popular, taller de pancartes, actuació de ball de bollywood i un rap feminista.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal