fons degradat blanc
ripollet.cat
Dimecres, 20 de gener de 2021
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Política
El CDR de Ripollet durà al Ple una moció contra la monarquia de la mà de Decidim i ERC -Política- 26/02/2020

Els grups municipals de Decidim i ERC duran al Ple Municipal una moció presentada per una iniciativa ciutadana vinculada al CDR de Ripollet en què es reprova la monarquia. Aquesta moció busca també refermar "el compromís amb els valors republicans" a Ripollet, demanant també "l'abolició de la monarquia, una institució anacrònica i antidemocràtica".

El CDR de Ripollet durà al Ple una moció contra la monarquia de la mà de Decidim i ERC -Imatge 1-

La moció ha tingut el suport de 132 ciutadans i ciutadanes del municipi que volen que el Ple municipal debati aquesta moció i es pronunciï. La moció demana, d'una banda, reprovar la monarquia espanyola pel seu comportament corrupte, cada cop més evident, i pel posicionament que va tenir amb els fets d'octubre de 2017 a Catalunya, on va demostrar que no volia ser "rei" de bona part dels catalans. A més, demana l'abolició de la monarquia pel seu caràcter profundament antidemocràtic i essent una institució hereva del franquisme.

En motiu d'aquesta moció, el CDR de Ripollet ha convocat als seus membres a assistir al mateix Ple a través de les xarxes socials, per tal de "donar suport a la moció". També han fet extensiva la crida als CDR de poblacions properes.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal