fons degradat blanc
ripollet.cat
Divendres, 29 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Un centenar de persones clamen #ProuFeminicidis el 25N -Societat- 26/11/2019

Prop d'un centenar de persones van participar ahir de la marxa lila de rebuig a la violència masclista, que va acabar amb la lectura d'un manifest a la plaça del molí per part de representants de diferents entitats. Durant la marxa es va anar recordant una per una totes les dones assassinades el que portem d'any, un total de 94, amb la lectura de la seva edat i població. Un cop a la plaça, i abans de la lectura del manifest, el Comitè de Dones va realitzar una performance on es representava a diferents dones ajudant-se les unes a les altres a sortir de l'espiral de les diferents situacions de violència. Al matí hi va haver una lectura del llibre Tothom hauria de ser feminista amb els estudiants dels instituts de Ripollet.

Un centenar de persones clamen #ProuFeminicidis el 25N -Imatge 1-Un centenar de persones clamen #ProuFeminicidis el 25N -Imatge 2-Un centenar de persones clamen #ProuFeminicidis el 25N -Imatge 3-Un centenar de persones clamen #ProuFeminicidis el 25N -Imatge 4-

Els actes del 25N continuen avui amb la projecció de curts sobre micromasclismes realitzats pels estudiants de 4t d'ESO de l'Institut Lluís Companys a la Biblioteca i demà, amb l'habitual sessió de cinema a càrrec de Dones per la Igualtat.

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal