fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 16 de juliol de 2020
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Societat
Les associacions de veïns protesten contra el tribut metropolità -Societat- 19/11/2019

La plaça del Molí va omplir-se el dilluns al vespre a la concentració de rebuig al nou tribut metropolità de l'AMB, després de la convocatòria conjunta de les associacions de veïns. Malgrat el fred, la plaça va quedar pràcticament plena de veïns que van escoltar el comunicat conjunt de les associacions i van poder signar una recollida de firmes que es presentarà a l'Àrea Metropolitana.

Les associacions de veïns protesten contra el tribut metropolità -Imatge 1-Les associacions de veïns protesten contra el tribut metropolità -Imatge 2-Les associacions de veïns protesten contra el tribut metropolità -Imatge 3-Les associacions de veïns protesten contra el tribut metropolità -Imatge 4-Les associacions de veïns protesten contra el tribut metropolità -Imatge 5-

Maite Martín, representant de l'associació de veïns del barri de Sant Andreu, va llegir el comunicat conjunt que explicava el punt de vista d'aquestes associacions, que mostra el desacord "amb un impost que s'engega sense donar informació ni per què servirà ni on es destinarà allò que recapti". Va deixar-ho clar Martín: "no estem disposats a pagar a canvi de res".

A petició de les mateixes associacions l'alcalde de Ripollet, José María Osuna, present a la concentració, va pujar a l'escenari per explicar la situació als veïns aplegats, reconeixent que la informació que han rebut els consistoris i alcaldes dels 18 municipis afectats pel tribut ha estat pràcticament nul·la i explicant que exigiran a l'AMB l'aplicació de les diferents tarifes socials als transports així com una planificació detallada de les inversions que es preveuen a Ripollet.

Les diferents associacions de veïns de la vila han començat a recaptar firmes en rebuig a l'aplicació d'aquest nou tribut. Tots aquells ripolletencs interessats a signar es poden dirigir a les seus de les associacions, o acostar-se a ells demà dimecres, quan se situaran al mercat setmanal.

JPLnoticies
Notícies Destacades
Ombra inferiorVersió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal