fons degradat blanc
ripollet.cat
Dijous, 28 de març de 2024
info_cercador
Noticia anterior Noticia seguent
Cultura
Les entitats culturals reclamen incrementar la seva influència en la política cultural municipal -Cultura- 05/11/2019

Representants de diferents entitats culturals ripolletenques van reunir-se el passat dimecres 30 d'octubre per tractar la futura dissolució del Patronat Municipal de Cultura, prevista el 31 de desembre de 2019, i el seu paper envers la política cultural de la vila a partir d'aleshores. Entre les diferents associacions representades hi havia membres de l'Agrupació Fotogràfica Ripollet, Amics del Teatre, Cultura i Tradició, Agrupació Pessebrista de Ripollet i l'Associació d'Espectadors dels Teatre del Mercat Vell, així com persones a nivell individual.

Les entitats culturals reclamen incrementar la seva influència en la política cultural municipal -Imatge 1-

Totes aquestes associacions, després de debatre la situació actual, van acordar realitzar un procés de reflexió "sobre la manera que les entitats culturals puguin mantenir i incrementar la seva presència i influència pel que fa a la política cultural a desenvolupar a Ripollet", un procés que no volen que es limiti als dos representats contemplats per normativa al Patronat, sinó que ha d'estar "obert a tot el teixit cultural de Ripollet". És per això que demanen "que totes les persones que es presentin a les eleccions del nou Patronat, puguin participar activament ja des de bon començament en la gestió d'aquest procés de reflexió, siguin o no escollides".

Degut a la manca de temps fins la dissolució del Patronat, menys de dos mesos, la crida és a iniciar el procés "des de bon començament", sense esperar la dissolució efectiva, i fan una crida a les entitats a presentar la seva candidatura "per tal de treballar en aquest procés de reflexió".

JPL



AGENDA

Exposició: "Andreu Solà. La mirada d'un ripolletenc a la Catalunya Modernista"

Exposició: 'El pa de la diversitat'
noticies
Notícies Destacades
Ombra inferior



Versió en proves d'info.ripollet.cat, l'actualitat de la ciutat al teu abast
Pendent de validació W3C/WCAG. Es possible que la visualització no sigui òptima en tots els navegadors.

Redacció i estil: Regidoria de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2011 © Ajuntament de Ripollet - 93 594 20 48 - info@ripollet.cat  |  Nota legal